Etsivä Cafe

Etsivä Nuorisotyö järjestää Etsivä Cafe iltoja Kuovin nuorisotalolla tiistaisin klo 16:00-19:00 ”avoimet ovet” periaatteella. Illat on tarkoitettu kaikille 17-28 -vuotiaille nuorille. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa, pelailua ja rentoa yhdessä oloa. Tervetuloa! 14.5.2024 alkaen toiminta jää kesätauolle.


Sateenkaarevat illat

Sateenkaarevat illat jatkuvat taas keskiviikkona 17.1.2024 Kuovin nuorisotalolla ja jatkuvat kevään -24 ajan. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko, aina parittomilla viikoilla klo 16-18.

Illat on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville ja identiteettiään pohtiville nuorille sekä heidän ystävilleen. Illoissa pääset esimerkiksi pelailemaan, taiteilemaan, kokkailemaan ja luomaan uusia kaverisuhteita. Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Lisätietoja antavat

  • Mattsson Linda

  • Nummi Julia


Löydä Oma Tarinasi

LOT-ryhmä

LOT-ryhmä on tarkoitettu 16–22-vuotiaille nuorille. Mukaan kannattaa hakeutua esim. mikäli kokee itsensä yksinäiseksi, haluaa keskustella muiden nuorten kanssa ja/tai haluaa vahvistaa itsetuntoa ja itsetuntemusta. Ryhmässä voi luottamuksellisesti käsitellä omaa elämäntilannettaan, opetella tunnistamaan tunteitaan ja selvitellä ajatuksiaan elämästä sekä kuulla muiden nuorten ajatuksia.

Hyvinvointiryhmä

Hyvinvointiryhmä kokoontuu Kuovin Nuorisotalolla Maanantaisin 25.3.2024 alkaen klo 13-15. Ryhmä on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat vertaistukea, vinkkejä oman hyvinvointinsa tueksi sekä tekemistä päivään. Lisätietoja antaa etsivät nuorisotyöntekijät.

Time out! Aikalisä!

Aikalisätoiminnassa tarjotaan tukea ja ohjausta kaikille kutsunta-, varusmies- ja siviilipalvelusikäisille nuorille. Etsivä nuorisotyö toteuttaa Puolustusvoimien, siviilipalveluskeskuksen, valtiokonttorin ja kuntien yhteistyölle perustuvaa Aikalisätoimintaa osana perustyötään ja vastaa toiminnasta kaikissa Suomen kunnissa. Etsivät nuorisotyöntekijät osallistuvat Puolustusvoimien järjestämiin kutsuntatilaisuuksiin ja kohtaavat kaikki kutsunnanalaiset nuoret.

Mitä mä haluan-logo.

Lisätietoja antavat

  • Kuromaa Katja

  • Salo Johanna

  • Mattsson Linda

Nuorten Rauma

Nuorten Rauman logo, taustaton.