Tauno, liikkuva nuorisotyö

Liikkuvan nuorisotyö Taunon on aloittanut kesän ajokauden perjantaina 7.6. Taunon ajopäivät ovat kesän perjantait ja lauantait klo 17-22. Mustan Pitsin Yönä Tauno lomailee, eikä näin ollen ole liikkeellä.

Luo lomalla!- päivä 17.7.

Oletko aina halunnut kokeilla jotain uutta? Oletko aina halunnut tehdä jotain luovaa?  Oli se sitten lyhäri, biisi, näytelmä, leipomus tai mikä muu tahansa lyhyehkö käsityö tai taidejuttu, nyt se on mahdollista! Jos olet 13–17-vuotias, osallistu Luo lomalla! -päiväämme keskiviikkona 17.7. Kuovin nuokkarilla.

Päivän aikana voit toteuttaa jonkin oman idean, ja nuorisopalvelut tarjoaa siihen tilat ja materiaalit. Päivä alkaa klo 12 ja loppuu klo 18 ja siihen sisältyy lounas.

Ilmoittautumiset nuoriso-ohjaaja Maija Salomaalle, p. 044 403 6327, sunnuntaihin 14.7. mennessä.

Youth of Savila keskiviikkona 24.7.

Tervetuloa keräämään niitä kesän parhaita muistoja Youth of Savilaan! Tätä Pitsiviikon nuorten tapahtumaa vietetään keskiviikkona 24.7. klo 18-22 Savilanpuistossa.

Iltaa tähdittävät kolme nuorten toivomaa huippuartistia TUULI, AHTI ja HUGO ja juontajana nähdään jo Out of Schoolissa valloittanut Nooa Salonen.

Tapahtuma on päihteetön ja sinne on vapaa pääsy.

Lavan läheisyydessä on liikuntarajoitteisille ja apuvälinettä käyttäville osallistujille tarkoitettu katsomokoroke.

Illan aikataulu:
klo 18.00 HUGO
klo 19.30 AHTI
klo 21.00 TUULI

Lisätietoja antaa

  • Nummi Julia

OtaChill lauantaina 17.8.

Nuorten musiikki- ja hengailutapahtuma OtaChill järjestetään lauantaina 17.8. klo 16-20 Otanlahden rannalla Makiksen vieressä. Pääesiintyjänä nähdään Ege Zulu ja lämppäreinä lähiseudun lupaukset: Tobyking, Ei ristinsielua ja Bloody Moon. Tapahtuman juontaa Nooa Salonen ja Kalle Kaihtela.

Lisäksi ohjelmassa on ainakin Vaahtobileet, spraymaalausta ja pihapelejä. Paikalla on myös Liikkuvan nuorisotyön Tauno-auto. Ilmaisen ja päihteettömän tapahtuman järjestäjinä toimivat Rauman Nuorisovaltuusto sekä Nuorisopalvelut.

Lisätietoja tapahtumasta antaa nuoriso-ohjaaja Maija Salomaa, puh. 044 403 6327.

Nuorten Rauma

Nuorten Rauman logo, taustaton.