Kampus nuokkari

Kampus nuokkari sijaitsee Karin Kampuksen pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella omalla sisäänkäynnillä. Nuokkarin aukioloaikana toiminnasta vastaa kaupungin nuoriso-ohjaajat. Kampus Nuokkarilla on mukavaa tekemistä ja viihtyisiä oleskelupaikkoja. Toiminta käynnistyy syyskaudella ja se on suunnattu nuorille.

Kuovin nuokkari

  • Hiljanen Susanna

  • Härkönen Johannes

  • Widqvist Ria-Leena

Kuovin nuorisotalolla järjestetään Rauman kaupungin nuorisopalveluiden johdolla avoimia iltoja. Omia vuoroja on järjestetty  5. luokkalaisista -17-vuotiaille sekä K17-illat 17-28 vuotiaille.

Nuoriso-ohjaajat ovat illoissa nuoria varten; mm. juttelemassa, järjestämässä ohjelmaa ja pelailemassa nuorten kanssa. Kuovin nuorisotalolta löydät paljon erilaista tekemistä.  Kuovilla kaikki noudattavat yhteisiä sääntöjä, jotta jokaisella nuorella olisi talolla mukavaa ja turvallista olla. Sohvilla oleskelu, puhelimen lataaminen ja kavereiden kanssa hengailu ovat hyviä tapoja viettää aikaa nuokkarilla. Lautapelien ja Playstation 5 lisäksi löydät myös kaksi täysikokoista biljardipöytää, ilmakiekko- ja pingispöydät sekä boulderointiseinän (boulderointi tarkoittaa matalaa valjaatonta kiipeilyseinää, jonka alla on pehmustepatjoja). Kuovilta löytyy myös bändikämppä, joka pitää sisällään sähkörummut, sähkökitaroita ja sähköbasson, muutamia akustisia kitaroita sekä kosketinsoittimet.

Tilojen vuokraus

Tiloja vuokrataan yli 18-vuotiaille erilaisten kerhojen ja yhdistysten virkistys- ja kokoustoimintaan sekä yksityisten käyttöön.

Tilojen varaukset ja maksut palvelupiste Pyyrmaniin, p. 02 834 5000, Valtakatu 2, tai varauskalenteri Timmin kautta, mistä voi myös tarkistaa varaustilanteen.

Maksu tulee suorittaa ennen vuokrauspäivää.