Omistajanvaihdospalvelu-logo

Satakunnan Yrittäjät järjestää Satakunnassa sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä alueensa kuntien ja kehittämisyhtiöiden kanssa.

Sukupolven- ja omistajanvaihdosneuvonnassa opastetaan muun muassa yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa ja yritystoiminnan alasajamisessa. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu yrittäjille, joille yritystoiminnan jatkajan löytäminen on ajankohtaista viiden vuoden sisällä, yrityksen ostamisesta ja yritystoiminnan aloittamisesta kiinnostuneille.

Palvelussa kartoitetaan yrityksen tilanne ja kerrotaan muun muassa vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjataan asiakas jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastetaan yrityksen myynti-ilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin.

Palvelu ei sisällä tarkkaa omistajan- tai sukupolvenvaihdossuunnitelmaa, arvonmääritystä, kauppakirjojen tekoa eikä asiamiespalvelua kauppa- tai muissa neuvotteluissa.

Lisätietoja

Omistajanvaihdosfoorumi

Valtakunnallinen Omistajanvaihdosfoorumi toimii Suomessa sen hyväksi, että yrityskauppoja ja perheyritysten sukupolvenvaihdoksia saataisiin helpotettua ja vauhditettua.

Satakunnan yrittäjät

Jarkko Koskinen
Satakunnan Yrittäjät
​hankinta- ja omistajanvaihdosneuvoja
puh. 040 070 9622
​jarkko.koskinen@yrittajat.fi