Palvelut yrityksille

International House Rauma tarjoaa tukea työntekijöiden löytämiseen ja rekrytointiin, kerromme kansainvälisen osaajan palkkaamiseen liittyvistä rahoitusmahdollisuuksista, edistämme yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä, opastamme mistä saat apua olemassa olevan henkilöstön vastaanottavuuden kehittämiseen ja tuemme palkkaamasi osaajan työajan ulkopuolista asettautumista.

Kansainvälisyyskoordinaattori toimii sekä yritysten että ulkomailta Raumalle muuttaneiden henkilöiden yhteyshenkilönä. Ota yhteyttä, keskustellaan tilanteestanne ja etsitään yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavat palvelut!

International House Rauman palvelut ovat maksuttomia. Ota yhteyttä international@rauma.fi.

Kansainvälisen osaajan asettautuminen

On tärkeää, että elämä työn ulkopuolella on mieluisaa, jotta kansainvälinen osaaja saadaan pysyväksi osaksi työyhteisöä. Oli kyse sitten sähkösopimuksesta, vakuutuksista tai vapaa-ajan aktiviteeteista, me autamme osaajaa kotoutumaan Raumalle.

Oletko rekrytoimassa työvoimaa ulkomailta, mutta mietit miten arki alkaa sujuu Suomessa ja löytääkö työntekijä itselleen sopivat vapaa-ajan verkostot? Ota meihin yhteyttä, me autamme!

Asettautuminen
Työskentely
Opiskelu
Vapaa-aika

International House Rauma


Yhteystiedot

Aukioloajat

Suljettu 8.–28.7.2024.


International House Rauma logo.