Rauman esi- ja perusopetuksessa vietetään urheilulomaa 20.–24.2. Nuorisopalvelut ja Rauman museo järjestävät lapsille ja nuorille mielekästä ohjelmaa. Kuovin nuorisotalolla pidetään lomaviikon alkajaisiksi ystävänpäivädisco perjantaina 17.2. klo 17–22.

Disco on suunnattu 7.–9.-luokkalaisille. Tapahtuma on maksuton, mutta kioskista voi halutessaan ostaa pikkurahalla purtavaa. Illan ohjelmassa on erilaisia kisoja, ja nuoret voivat jättää myös terveiset Kuovin positiivisuusseinälle.

Skeittihalli on avoinna maanantaista torstaihin klo 13–18.

Kuovin nuorisotalolla voi viettää aikaa maanantaina 20.2. klo 16–20.30.

Lapin Työvis on avoinna 5.–6.-luokkalaisille keskiviikkona 22.2. klo 14.30–17.

Keskiviikkoiltana pääsee viihtymään talviharjoitteluhallilla järjestettävässä Iirodiscossa klo 19–21 sekä Kuovin yönuokkarilla. Huom! Yönuokkari on suljettu tapahtuma, joka on tarkoitettu vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Kuovin nuorisotalo on avoinna myös perjantaina 24.2. ja lauantaina 25.2. Molempina päivinä 5.–6.-luokkalaisten vuoro on klo 17–20. Myöhemmin illalla toiminta on suunnattu 7.-luokkalaisista 17-vuotiaisiin. Kuovin ovet sulkeutuvat klo 22.

Lisää nuorten tapahtumia löytyy osoitteesta nuortenrauma.fi.

Marelassa ratkotaan tehtäviä

Rauman museon Marelassa pääsee lomaviikolla ratkomaan talviaiheisia tehtäviä ja tutustumaan laskiaisperinteisiin. Kierros sopii lukutaitoisille lapsille, ja sen voi suorittaa Marelassa omatoimisesti tiistaista perjantaihin klo 12–17 ja lauantaista sunnuntaihin klo 11–16. Tehtäväkierros on maksuton. Kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon.

Museo on avoinna tiistaista perjantaihin klo 12–17 ja lauantaista sunnuntaihin klo 11–16. Rauman museon kohteisiin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille.

Lisäksi uimahalliin pääsee polskimaan normaalien aukioloaikojen puitteissa myös urheilulomalla. Lisätietoa löytyy liikuntapalvelujen nettisivuilta.

Talviharjoitteluhallissa ja jäähallissa on yleisövuoroja.

Kodisjoen kirjasto on kiinni ja kirjastoauto lomailee 20.–24.2., mutta muut kaupungin kirjastot palvelevat normaalisti.