Rauman Joulutorin maksuttomat myyntikojut herättivät kiinnostusta myyjien ja kauppiaiden keskuudessa. Hakemuksia ja varauksia saatiin elokuun loppuun mennessä yhteensä 14. Muutamia myyntipäiviä ja -ajankohtia on vielä vapaana.

– Olemme todella iloisia myyntikojuhakemusten kokonaismäärästä. Mikäli innokkaita myyjiä vielä löytyy, toivomme pikaista yhteydenottoa, tuottaja Sanja Pallassalmi sanoo.

Joulutorilla on minimissään 10 myyntikojua. Myyjät voivat halutessaan toimia samassa myyntikojussa myös yhdessä. Rauman kaupunki tarjoaa myyntikojut sekä niihin kuuluvan valaistuksen, hyllytilaa ja jouluisen somistuksen kauppiaiden käyttöön.

Rauman Joulutori on avoinna 25.11. alkaen viikonloppuisin, ja Tonttujen yöstä 8.12. alkaen joka päivä jouluaattoon asti.

Lisätietoa Joulutorista sekä myyntikojuista löytyy osoitteesta pitsikaupunginjoulu.fi.

Lavaohjelman järjestäjiä etsitään vielä

Joulutorin lavalle haetaan parhaillaan esiintyjiä ja ohjelman järjestäjiä. Kiinnostuneiden toivotaan ilmoittautuvan sähköisen lomakkeen kautta mahdollisimman pian.

– Tämä on loistava tilaisuus saada näkyvyyttä ja tunnettuutta itselle tai ryhmälle, Pallassalmi lisää.

Esitykset voivat olla esimerkiksi teatteri-, musiikki-, laulu- tai tanssinäytöksiä. Jouluisia ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan kaikilta, eikä aiemmalla esiintymiskokemuksella ole merkitystä.