Ajankohtaista

Yrittäjien aamukahvit jatkuvat syksyllä

Kahvikuppeja ihmisten käsissä.

Rauman kaupunki järjestää tänä syksynä kolme paikallisille yrittäjille suunnattua aamukahvitilaisuutta. Yrittäjien aamukahveilla pääsee verkostoitumaan, vaihtamaan kuulumisia sekä ideoimaan uutta.

Syksyn ensimmäiset aamukahvit järjestetään tiistaina 12.9. klo 8–9.30. Tapahtuma järjestetään Rauman Lapissa Narvi Oy:n tiloissa osoitteessa Yrittäjäntie 1. Paikalla ovat puhumassa Satakunnan ammattikorkeakoulun robotiikan ja automaation asiantuntijat Petteri Pulkkinen sekä Pekka Suominen.

Lokakuun aamukahveilla tiistaina 10.10. CPC Finland Oy:n toimitusjohtaja Erik Trast tulee esittelemään Lakariin rakentuvaa aurinkovoimalahanketta ja sen tulevaisuudennäkymiä. Torstaina 16.11. UPM Rauman tehtaanjohtaja Jari Mäki-Petäys kertoo, miten UPM Raumalla menee ja miltä tulevaisuus näyttää. Molemmat tilaisuudet järjestetään klo 8–9.30 ravintola Knuutinpojassa osoitteessa Kanalinranta 3.

Yrittäjien aamukahvit järjestettiin ensimmäisen kerran vuoden 2022 syksyllä. Kahvihetkien tavoitteena on, että yrittäjät ja yritysten edustajat tapaavat toisiaan ja verkostoituvat, mutta kuulevat myös samalla ajankohtaisia asioita siitä, mitä Rauman yrityselämässä tapahtuu.

– Tavoitteenamme on myös mahdollistaa rohkea ja avoin keskustelu. Syyskuun aamukahveilla yrityksillä on oiva tilaisuus kuulla asiaa automaatioon ja robotiikkaan liittyen. Ehkä tilaisuudesta voikin saada ideoita, miten hyödyntää niitä omassa toiminnassaan, kaupunkikehityskoordinaattori Camilla Pihlman kertoo.

Tarkemmat tiedot tilaisuuksista sekä ilmoittautumislinkit löytyvät Yrittäjien aamukahvit -sivustolta osoitteesta rauma.fi/yrittajien-aamukahvit. Syyskuun kahveille tulee ilmoittautua viimeistään 6.9. Vuonna 2024 kahvit jatkuvat helmikuussa.