Rauman kaupunginvaltuuston 75-vuotisrahasto

Opintoavustukset Rauman kaupunginvaltuuston 75-vuotisrahastosta on suunnattu raumalaisille lukiolaisille.

Opintoavustusten saajina voivat tulla kysymykseen vähävaraiset, lahjakkaat ja ahkerat raumalaiset opiskelijat. Rahastosta myönnetään avustusta samalle henkilölle enintään kolme kertaa.

Hakulomakkeita saa Rauman Lyseon lukiosta ja palvelupiste Pyyrmanista osoitteesta Valtakatu 2 A. Hakemuslomakkeen voi myös tulostaa alla olevasta linkistä. Tarvittavat liitteet mainitaan lomakkeella.

Raumalla opiskelevat toimittavat hakemuksensa Rauman Lyseon lukioon ja muut opiskelijat palvelupiste Pyyrmaniin.

Hakuaika alkaa syksyllä. Linkki lomakkeeseen tulossa lähempänä ajankohtaa.

Apteekkari Nybergin opintoavustusrahasto

Opintoavustukset Apteekkari Nybergin opintoavustusrahastosta on suunnattu raumalaisille toista astetta ylemmässä oppilaitoksessa, tutkintoon johtavassa koulutuksessa, opiskeleville.

Rahastosta myönnetään avustusta samalle henkilölle enintään viisi kertaa. Avustusta ei myönnetä toisen asteen, lukion tai ammattioppilaitoksen, jälkeen ensimmäistä vuottaan opiskeleville eikä ammatillisen, tieteellisen tai taiteellisen jatkotutkinnon suorittamiseen.

Hakulomakkeita saa palvelupiste Pyyrmanista osoitteesta Valtakatu 2 A. Hakemuslomakkeen voi myös tulostaa alla olevasta linkistä. Tarvittavat liitteet mainitaan lomakkeella.

Hakuaika alkaa syksyllä. Linkki lomakkeeseen tulossa lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja antaa