Koulunuorisotyö

Koulunuorisotyö on yläkouluilla tapahtuvaa ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, jonka tavoitteena on taata turvallinen kouluyhteisö, jossa nuoret viihtyvät. Tarkoituksena on myös tukea oppilaiden osallisuutta sekä koulussa että vapaa-ajalla ja saada nuorten ääni ja mielipiteet kuuluviin. Toimintaa suunnitellaan ja järjestetään yhteistyössä muiden nuoriso-ohjaajien sekä koulujen henkilökunnan kanssa.

Kouluissa toimiva nuoriso-ohjaaja on turvallinen ja luotettava aikuinen, joka kohtaa nuoria koulun arjessa. Hän tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja apua sekä kehittää yhteisöllisyyttä ja kouluviihtyvyyttä. Työskentelymuotoihin kuuluu muun muassa välituntitoiminta, kiusaamisen ehkäisy, ryhmäytykset, yksilöohjaus, tapahtumien ja tempausten järjestäminen sekä kodin ja koulun välinen yhteistyö – ja tietysti myös koulun ja nuorisopalveluiden välinen yhteistyö.

Lisätietoja antavat


Liikkuva nuorisotyö

Liikkuvan nuorisotyön Tauno-auto liikkuu kesän ajan perjantaisin ja lauantaisin Rauman alueella. Olemme myös mukana nuorisopalveluiden järjestämissä kesän eri tapahtumissa.
Tarjoamme nuorille turvallisen kohtaamispaikan nuoriso-ohjaajien kanssa.
Voit halutessasi soittaa Taunon puh. 044 403 6153 ohjaajineen pelailemaan erilaisia ulkopelejä, hengailemaan tai jutustelemaan.
Taunoon voit olla yhteydessä soittamalla, WhatsAppilla tai tekstiviestillä.  Yhteydenotto onnistuu myös nuortenrauman instagram-tilin kautta @nuortenrauma.

Lisätietoja antaa

Kohdennettu nuorisotyö

Kohdennettu nuorisotyö tarjoaa 12 -17-vuotiaille nuorille ennaltaehkäisevää toimintaa, jolla on kasvatuksellisia ja kehitykseen kiinnittyviä päämääriä. Kohdennetun nuorisotyön työmuotoja ovat mm. yksilötyö ja ryhmätoiminta.

Lisätietoja antaa

Nuorten Rauma

Nuorten Rauman logo, taustaton.