Ajankohtaista

Meriraumantien uudistettuihin vuokra-asuntoihin pääsee tutustumaan 7.10.

Meriraumantie 15, julkisivu.

Rauman kaupungin hallinnoima Rauman Asunnot Oy toteuttaa parhaillaan mittavia peruskorjauksia Meriraumantie 13:n ja 15:n vuokra-asunnoissa. Osa asunnoista on jo vuokrattavissa ja urakan toisen vaiheen asunnot valmistuvat ensi vuoden alkupuolella. Uudistettuihin asuntoihin pääsee tutustumaan torstaina 7.10. klo 15–17 osoitteessa Meriraumantie 15 B.

– Haluamme tuoda peruskorjatut talot tutuiksi. Toivomme, että asuntojen hakijat löytäisivät tiensä Meriraumaan, sillä nämä uudistetut asunnot ovat todella siistejä ja viihtyisiä, toimistosihteeri Maria Silver kertoo.

Esittelyssä ja haettavissa olevat huoneistotyypit ovat kaksioita ja kolmioita. Osassa asunnoista on myös parveke. Vuokra on asunnon koosta riippuen 540–670 euroa.

– Asuntoja on vielä vapaana. Asukkaat valikoidaan uusien hakemusten kautta. Hakemuksen tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti osoitteessa rauma.fi/asunnot, Silver sanoo.

Peruskorjatuissa asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto. Kaikki kalusteet ja pinnat on uusittu sekä parvekkeet lasitettu. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista ja helmikuussa valmistuvan pesutuvan käyttömahdollisuus. Taloissa ei ole hissiä. Molemmissa taloissa on tupakointikielto, joka koskee myös parvekkeita.

– Paikallisliikenne kulkee Meriraumantien kautta päivittäin, joten meren tuntumassa sijaitsevasta kaupunginosasta pääsee kätevästi kulkemaan myös keskustaan. Lisäksi taloyhtiön paikoitusalueelta voi varata oman autopaikan käyttöön. Meriraumantiellä on myös käytettävissä älykäs eTolppa auton lämmitykseen ja sähköauton lataukseen, Silver lisää.

Meriraumantien vuokra-asunnon keittiö. Meriraumantien vuokra-asunnon makuuhuone. Meiraumantien vuokra-asunnan kylpyhuone.