Ajankohtaista

Yrittäjille ja toimijoille suunnattu Pitsikaupungin joulun infotilaisuus järjestetään 17.10.

Joulukaupunkikuvitus.

Rauman kaupunki järjestää Pitsikaupungin joulun infotilaisuuden tiistaina 17.10. klo 17–19 kaupungintalon valtuustosalissa osoitteessa Kanalinranta 3. Tilaisuus on suunnattu yrittäjille, ohjelmanjärjestäjille ja muille mahdollisille toimijoille, jotka haluavat olla mukana Pitsikaupungin joulun rakentamisessa. Infoon tulee ilmoittautua tiistaihin 10.10. mennessä sähköisellä lomakkeella.

– Kannustamme toimijoita järjestämään tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tarjoamaan omia palveluita ja tuotteita osana Pitsikaupungin joulua. Mahdollisuuksia on monia, ja ihanasta joulunajasta kannattaa ottaa rohkeasti kaikki irti, matkailupäällikkö Irene Villanen sanoo.

Infotilaisuudessa käydään läpi tulevan joulun kokonaisuutta ja toteutuksia, joista kaupunki vastaa. Lisäksi yrittäjiä, toimijoita ja muita yhteistyökumppaneita innostetaan tuottamaan omaa jouluista ohjelmaa ja tekemistä. Joulunaika houkuttelee kaupunkiin jälleen runsaasti matkailijoita.

– Kertaamme infossa joulun tärkeät aikataulut. Kuulemme myös mielellämme toimijoiden suunnitelmista, jotka tukevat joulunajan toteutuksia. Toivomme, että paikalle saapuu runsas joukko joulun tekemisestä kiinnostuneita, Pitsikaupungin joulun tuottaja Sanja Pallassalmi sanoo.

Pallassalmi muistuttaa, että Joulevangeeljum-musiikkinäytelmään haetaan vapaaehtoisia – kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan sähköisellä lomakkeella.

pitsikaupunginjoulu.fi