Tilat ja toimipaikat

Vuokrattavat tilat

Vanhaa opistoa (Vähäkoulukatu 8) vuokrataan niinä aikoina, kun tilat eivät ole kansalaisopiston opetuskäytössä. Syksyn osalta avaamme varauskalenterin elokuussa, ja kevään osalta marras-joulukuussa. Tiedustelut opiston toimistosta, puh 044 793 4515.

Varauslomakkeen voit täyttää sähköisenä: Vanhan opiston tilavarauslomake
Lomakkeen voi myös tulostaa ja tuoda täytettynä opiston toimistoon.
Hinnasto: Opistojen tilavuokrat 1.1.2020 alkaen (pdf)

Opetustilat

Opetustilaluettelo osoitteineen :


Tilaus- ja täydennyskoulutus

Kansalaisopistosta voi ostaa täydennyskoulutusta ympäri vuoden.
Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, etsimme sopivan kouluttajan, suunnittelemme räätälöidyn sisällön ja hoidamme yhteydenpidon kouluttajaan.

  • Haavisto Kristina

Opettajaksi
kansalaisopistoon

Onko sinulla taito, jota haluaisit jakaa ja opettaa myös muille?

Rauman kansalaisopistossa on päätoimisen henkilökunnan lisäksi noin 160 tuntiopettajaa vuosittain. Tarvitsemme jatkuvasti sijaisia ja uusia tuntiopettajia.

Kerro lyhyesti itsestäsi, työ- ja koulutuskokemuksestasi sekä vahvuusalueistasi. Kerro myös minkälaisia kursseja voisit opettaa. Ne voivat olla muutakin kuin tällä hetkellä tarjonnassamme olevia kursseja.

Uuden lukuvuoden suunnittelu alkaa helmikuussa ja maaliskuussa rekrytoidaan suurin osa seuraavan lukuvuoden opettajista. Kansalaisopiston kursseista valtaosa pidetään iltaisin, myös päivä- ja viikonloppukurssit ovat mahdollisia. Tarjoa meille lyhytkurssia tai koko vuoden kestävää kurssia.

Ota rohkeasti yhteyttä vastaavaan opettajaan/suunnittelijaan!

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston logo, musta taustaton.

Rauman kansalaisopisto