Häiriöviestintä

Rauman seudun jätehuoltolaitos käyttää häiriöviestinnässä Blue Idea Finland -palvelua. Sen avulla voidaan lähettää tekstiviestejä alueellisesti niille kaupunkilaisille, joita mahdollinen jätehuollon häiriötilanne koskettaa.

Tekstiviestit lähetetään automaattisesti yli 16-vuotiaille raumalaisille, joiden puhelinnumero ja osoite ovat julkisia.

Tilaa tekstiviestit jätehuollon häiriöistä omatoimisesti, jos:

  • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun osoitteeseen kuin asuinpaikkaasi, esimerkiksi työpuhelin
  • sinulla on prepaid-liittymä tai salainen puhelinnumero
  • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi numerotiedustelupalveluiden käyttöön

Palveluun voi rekisteröityä alla olevan lomakkeen kautta puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisen yhteydessä puhelimeen tai sähköpostiin lähetetään vahvistukseen tarkoitettu PIN-koodi.

Omiin tietoihin voi tallentaa yhden tai useamman osoitteen. Tietoja voi päivittää tai poistaa tilaamalla uuden PIN-koodin alta löytyvän lomakkeen kautta. Palvelun käyttöön ei tarvita salasanaa.

Rekisteröidy palveluun tai päivitä tietojasi

Ohjeita rekisteröitymiseen ja tietojen muuttamiseen

  1. Valitse tapa, jolla haluat Rauman seudun jätehuoltolaitoksen tiedottavan jätehuollon häiriöistä ja poikkeuksista: tekstiviesti matkapuhelinnumeroon, ääniviesti lankapuhelinnumeroon tai sähköpostiviesti sähköpostiosoitteeseen. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.
  2. Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi.
  3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat nelinumeroisen PIN-koodin joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai automaattisena puheluna antamastasi yhteystiedosta riippuen.
  4. Kirjoita PIN-koodi sille varattuun kenttään, ja klikkaa OK-painiketta. Olet rekisteröitynyt palveluun ja voit siirtyä tallentamaan osoitteita omiin tietoihisi.
  5. Klikkaa Tilaa-painiketta.
  6. Kirjoita lomakkeen kenttiin postinumero, kadunnimi ja talon numero. Rapun tai asunnon numeroa ei tarvitse täyttää.
  7. Klikkaa Tilaa-painiketta osoitteesi kohdalta.

Omia tietoja pääsee päivittämään kirjautumalla verkkopalveluun uudelleen. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Häiriötilanteet

Jätehuollon häiriöt kartalla