Ajankohtaista

Rauman kaupunki tarjoaa pikkulapsiperheille mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi Perhepolku-verkkokurssille

Perhepolku-kuvituskuva

Rauman kaupunki tarjoaa raumalaisille pikkulapsiperheille, eli 0-6-vuotiaiden lasten vanhemmille, mahdollisuuden osallistua Perhepolku®-verkkokurssille ilmaiseksi 10.5.–10.11. välisenä aikana. Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä.

Itsenäisesti tehtävällä kurssilla voi esimerkiksi testata oman itsemyötätuntonsa ja kirjoittaa itselleen myötätuntoisen kirjeen. Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita lapsiperheen arjesta. Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa tukea vanhemmuuteensa.

Kurssissa on kolme osaa: itsemyötätunto, myötätuntoinen parisuhde ja myötätuntoinenvanhemmuus. Kukin osio sisältää asiantuntija- ja tutkimustietoa, toisten perheiden vertaistarinoita, testin ja tehtäviä. Verkkokurssi on Perhepolun® kehittäjän, väitöskirjatutkija Tellervo Uljaan suunnittelema kokonaisuus.

Kurssille osallistutaan rekisteröitymällä osoitteessa www.perhepolku.fi/verkkokurssi.