Sähköiset palvelut

Rauman karttapalvelu, kartat, kartta

HelleWi
Palvelussa opiskelijat voivat ilmoittautua kansalaisopiston kursseille.

Teknisen viraston asiointipalvelu
Palvelussa voi muun muassa hakea yleisten alueiden sijoitus- ja kaivuulupia, hakea tiettyjä rakentamisen sähköisiä lupia ja vuokrata venepaikkoja.

Kulttuuri- ja liikuntatilojen varaustilanne

Kulutus-web
Kulutus-Web palvelussa kuluttajat pääsevät syöttämään veden kulutuslukemansa sähköisesti suoraan Rauman Veden asiakastietojärjestelmään. Kuluttajapalvelun kautta kuluttajilla on myös mahdollisuus seurata kiinteistön vedenkulutusta viiden vuoden ajalta. Palveluun pääsemiseksi käyttäjä tarvitsee kuluttajanumeron ja mittarinumeron, jotka molemmat löytyvät mittarilukukortista tai Rauman Veden vesilaskusta.

Minilex.fi
Minilex on kansalaisten ja yritysten oikeusturvaa ja oikeuden saatavuutta parantava lakipalvelu. Minilex tarjoaa maksuttomia ja hyvin edullisia lakipalveluita helposti ja nopeasti verkon kautta.

Rauman lukion Wilma
Lukion opiskelija voi Wilmassa tehdä kurssivalintoja, tarkistaa ja muokata henkilötietojaan sekä tulostaa esimerkiksi opintorekisteriotteen. Opettaja voi Wilmassa tehdä arviointeja sekä tarkistaa ja muokata henkilötietojaan.

Satakirjastot – Satakunnan kirjastojen yhteisjärjestelmä, verkkokirjasto

Sosiaali- ja terveysviraston sähköiset palvelut:

  • Ehkäisy- ja lastenneuvolan, lääkärien ja hoitajien vastaanoton, naisten terveystarkastusten, silmänpohjakuvausten ja suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus.
  • Omahoito

Sähköinen varhaiskasvatushakemus ja palvelurahahakemus yksityiseen päivähoitoon
Lisätietoa Rauman varhaiskasvatuksesta löytyy osoitteesta www.rauma.fi/varhaiskasvatus