Kaupunki ja hallinto

Rauman kaupungilla on käytössä useita sähköisiä kuntalaisten asiointipalveluja.

HelleWi

HelleWi-palvelussa opiskelijat voivat ilmoittautua kansalaisopiston kursseille.

Kulttuuri- ja liikuntatilojen varausjärjestelmä Timmi

Kulttuuri- ja liikuntatilojen varausjärjestelmä Timmissä voi tarkistaa tilojen varaustilanteen sekä tehdä varauksia.

Kulutus-Web

Kulutus-Web-palvelussa kuluttajat pääsevät syöttämään veden kulutuslukemansa sähköisesti suoraan Rauman Veden asiakastietojärjestelmään. Kuluttajapalvelun kautta on myös mahdollisuus seurata kiinteistön vedenkulutusta viiden vuoden ajalta. Palveluun pääsemiseksi käyttäjä tarvitsee kuluttajanumeron ja mittarinumeron, jotka löytyvät mittarilukukortista tai Rauman Veden vesilaskusta.

Minilex.fi

Minilex on kansalaisten ja yritysten oikeusturvaa ja oikeuden saatavuutta parantava lakipalvelu. Minilex tarjoaa maksuttomia ja hyvin edullisia lakipalveluita helposti ja nopeasti verkon kautta.

Wilma

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.

Satakirjastot

Satakirjastot on Satakunnan kirjastojen yhteisjärjestelmä eli verkkokirjasto.

Sosiaali- ja terveystoimialan sähköiset palvelut

  • Ehkäisy- ja lastenneuvolan, lääkärien ja hoitajien vastaanoton, naisten terveystarkastusten, silmänpohjakuvausten ja suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus.
  • Kansalaisen terveyspalvelu on Rauman sosiaali- ja terveystoimialan potilastietojärjestelmään integroitu sähköinen palvelu. Palvelun kautta saat käyttöösi sähköisen ajanvarauksen, terveystiedot ja viestit palvelut.
  • Omakanta-palvelussa voit katsella laajemmin omia terveystietojasi.
  • Omaolo-palvelussa voit arvioida yksittäistä oiretta tai terveysongelmaa. Vastaustesi perusteella saat toimintasuosituksen, hoito-ohjeet ja tarvittaessa yhteyden ammattilaiseen. Omaolossa voit tehdä myös terveystarkastuksen, joka arvioi elintapojasi ja henkistä hyvinvointiasi. Se kertoo, miten elintapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja sairastumisriskeihisi.
  • Lisää linkkejä löydät Sähköiset omahoitopalvelut -sivuilta

Teknisen toimialan asiointipalvelu

Teknisen toimialan asiointipalvelussa voi hakea muun muassa yleisten alueiden sijoitus- ja kaivuulupia, tiettyjä rakentamisen sähköisiä lupia sekä vuokrata venepaikkoja.

Varhaiskasvatus

Sähköinen varhaiskasvatushakemus ja palvelurahahakemus yksityiseen päivähoitoon

Verkkokaupat

  • Rauman kaupungin verkkokaupasta voi ostaa muun muassa Rauma-aiheisia tekstiilejä, kuntosalikortteja sekä koululaisten välipalapasseja. Myös ilmoittautumiset kaupungin järjestämille retkille voi hoitaa verkkokaupan kautta.
  • Elämysten verkkokaupasta voi ostaa paikallisia elämyksiä.