Sähköiset palvelut

Kuvakaappaus Rauman karttapalvelusta.

Rauman kaupungilla on käytössä useita sähköisiä kuntalaisten asiointipalveluja.

HelleWi
Palvelussa opiskelijat voivat ilmoittautua kansalaisopiston kursseille.

Teknisen viraston asiointipalvelu
Palvelussa voi hakea muun muassa yleisten alueiden sijoitus- ja kaivuulupia, tiettyjä rakentamisen sähköisiä lupia sekä vuokrata venepaikkoja.

Kulttuuri- ja liikuntatilojen varausjärjestelmä
Timmi-varausjärjestelmässä voi tarkistaa kaupungin kulttuuri- ja liikuntatilojen varaustilanteen sekä tehdä varauksia.

Kulutus-Web
Kulutus-Web -palvelussa kuluttajat pääsevät syöttämään veden kulutuslukemansa sähköisesti suoraan Rauman Veden asiakastietojärjestelmään. Kuluttajapalvelun kautta on myös mahdollisuus seurata kiinteistön vedenkulutusta viiden vuoden ajalta. Palveluun pääsemiseksi käyttäjä tarvitsee kuluttajanumeron ja mittarinumeron, jotka löytyvät mittarilukukortista tai Rauman Veden vesilaskusta.

Minilex.fi
Minilex on kansalaisten ja yritysten oikeusturvaa ja oikeuden saatavuutta parantava lakipalvelu. Minilex tarjoaa maksuttomia ja hyvin edullisia lakipalveluita helposti ja nopeasti verkon kautta.

Rauman lukion Wilma
Lukion opiskelija voi Wilmassa tehdä kurssivalintoja, tarkistaa ja muokata henkilötietojaan sekä tulostaa esimerkiksi opintorekisteriotteen. Opettaja voi tehdä Wilmassa arviointeja sekä tarkistaa ja muokata henkilötietojaan.

Satakirjastot
Satakirjastot on Satakunnan kirjastojen yhteisjärjestelmä, verkkokirjasto.

Sosiaali- ja terveysviraston sähköiset palvelut

  • Ehkäisy- ja lastenneuvolan, lääkärien ja hoitajien vastaanoton, naisten terveystarkastusten, silmänpohjakuvausten ja suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus.
  • Omahoito

Varhaiskasvatus

Sähköinen varhaiskasvatushakemus ja palvelurahahakemus yksityiseen päivähoitoon