Sähköiset palvelut

Kuvakaappaus Rauman karttapalvelusta.

Rauman kaupungilla on käytössä useita sähköisiä kuntalaisten asiointipalveluja.

HelleWi

HelleWi-palvelussa opiskelijat voivat ilmoittautua kansalaisopiston kursseille.

Kulttuuri- ja liikuntatilojen varausjärjestelmä

Kulttuuri- ja liikuntatilojen varausjärjestelmä Timmissä voi tarkistaa tilojen varaustilanteen sekä tehdä varauksia.

Kulutus-Web

Kulutus-Web -palvelussa kuluttajat pääsevät syöttämään veden kulutuslukemansa sähköisesti suoraan Rauman Veden asiakastietojärjestelmään. Kuluttajapalvelun kautta on myös mahdollisuus seurata kiinteistön vedenkulutusta viiden vuoden ajalta. Palveluun pääsemiseksi käyttäjä tarvitsee kuluttajanumeron ja mittarinumeron, jotka löytyvät mittarilukukortista tai Rauman Veden vesilaskusta.

Minilex.fi

Minilex on kansalaisten ja yritysten oikeusturvaa ja oikeuden saatavuutta parantava lakipalvelu. Minilex tarjoaa maksuttomia ja hyvin edullisia lakipalveluita helposti ja nopeasti verkon kautta.

Rauman lukion Wilma

Wilmassa Lukion opiskelija voi tehdä kurssivalintoja, tarkistaa ja muokata henkilötietojaan sekä tulostaa esimerkiksi opintorekisteriotteen. Opettaja voi tehdä Wilmassa arviointeja sekä tarkistaa ja muokata henkilötietojaan.

Satakirjastot

Satakirjastot on Satakunnan kirjastojen yhteisjärjestelmä, verkkokirjasto.

Sosiaali- ja terveysviraston sähköiset palvelut

  • Ehkäisy- ja lastenneuvolan, lääkärien ja hoitajien vastaanoton, naisten terveystarkastusten, silmänpohjakuvausten ja suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus.
  • Omahoito

Teknisen toimialan asiointipalvelu

Teknisen toimialan asiointipalvelussa voi hakea muun muassa yleisten alueiden sijoitus- ja kaivuulupia, tiettyjä rakentamisen sähköisiä lupia sekä vuokrata venepaikkoja.

Varhaiskasvatus

Sähköinen varhaiskasvatushakemus ja palvelurahahakemus yksityiseen päivähoitoon

Verkkokaupat

  • Rauman kaupungin verkkokauppa, josta voi ostaa muun muassa Rauma-aiheisia tekstiilejä, kuntosalikortteja sekä koululaisten välipalapasseja. Myös ilmoittautumiset kaupungin järjestämille retkille voi hoitaa verkkokaupan kautta.
  • Visit Rauman verkkokauppa, josta voi ostaa paikallisia elämyksiä.