Yrityksen perustaminen

Henkilökohtaisissa tapaamisissa yritysneuvojan kanssa käytännönläheisiä neuvoja yritystoimintaan ja sen kehittämiseen

Yrittäjäksi aikovien neuvonnassa kartoitetaan yritystoiminnan lähtötilanne, osaamisvahvuudet ja yrityksen perustamisen motivaatiotekijät. Käymme läpi alustavan liiketoimintasuunnitelman ja yrityslaskelmat. Arvioimme toiminnan kannattavuutta ja alkurahoituksen tarvetta sekä mahdollisia rahoituslähteitä. Selvitämme myös, mikä on juuri sinulle ja toiminnallesi soveltuvin yritysmuoto. Tarvittaessa sovimme jatkotapaamisista ja ohjaamme sinut erityisasiantuntijoiden luo.

Varaamme ajan yritysneuvojalle vasta sen jälkeen, kun olet ensin käynyt alkuneuvonnassa ja perehtynyt saamiisi materiaaleihin. Ennen yritysneuvojan tapaamista hahmottele alustavasti liiketoimintasuunnitelmaasi. Toivomme, että toimitat alustavan liiketoimintasuunnitelman yritysneuvojalle hyvissä ajoin ennen neuvontatapaamista. Yritysneuvonta on ehdottoman luottamuksellista. Neuvontatapaamiseen on hyvä varata aikaa 1–2 tuntia.

Vapaat yritystontit ja toimitilat sekä asuntotontit Raumalla

Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset liiketoimintamahdollisuudet. Etsitkö yrityksellesi toimitilaa tai yritystonttia tai perheellesi asuntotonttia? Tontti- ja toimitilarekisteristä pääset tutustumaan vapaisiin kohteisiin sekä yritys- ja asuntotonttitarjontaan. Voit myös jättää ilmoituksen vapaasta kohteesta. Ilmoitus julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Toimitila- ja tonttirekisteriä ylläpitävät Rauman kaupunki ja raumalaiset kiinteistövälittäjät. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle.

Kaarnamo Sini

toimistosihteeri

02 834 3043

044 403 6138