Vapaa-aika ja liikunta

Talviliikuntapaikkojen tilanne

Rauman kaupunki ylläpitää talviliikuntapaikkoja, joiden kunnossapitotilannetta voit seurata alla olevista kuvalinkeistä.

Talviliikunta -kampanja 2022

Ensimmäinen Talviliikkuja -kampanja järjestetään 10.1.-31.3.2022. Kampanjassa tavoitteena on haastaa ja motivoida kaiken ikäiset ja tasoiset henkilöt liikkumaan, joten kaikki voi osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, kuntovihkoon tai  täyttämällä liikuntakorttia. Ohjeet mobiili- ja nettikirjaukseen löytyy kampanjan verkkosivuilta: https://www.liiku.fi/aikuisille/talviliikkuja/..

Liikuntakortin voit tulostaa itse ja niitä on rajoitetusti myös Lähdepellon ja Pyytjärven kuntokampanjan postilaatikoissa lähtöpaikalla ja myös muilla hiihtoladuilla, kun ne saadaan hiihtokuntoon. Kirjausvihkoja myös samoissa paikoissa. Kortit voi jättää huhtikuun ensimmäisellä viikolla laatikkoon tai Rauman uimahallille.

Katso talviliikuntapaikkojen tilanne alla olevilta sivuilta.

Osallistujien kesken arvotaan hiihtoaiheisia palkintoja ja lisäksi kunnat kisailevat osallistujamääristä keskenään.