Kasvatus ja koulutus

Rauman kaupunki tarjoaa Raumalla toimiviin teknologia- ja rakennusyrityksiin sekä arkkitehtitoimistoihin kesätöihin tuleville DI- ja arkkitehtiopiskelijoille mahdollisuuden asunto- ja bussietuun kolmen kuukauden ajaksi. Bussiedun voi vaihtaa myös polkupyöräetuun. Edut tarjotaan työsopimusta vastaan ja ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2024.

Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (esimerkiksi Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, LUT-yliopisto ja Oulun yliopisto).

Edut voi saada 20-30 kesätyöntekijää. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.

Asunnot ovat lähellä keskustaa sijaitsevia vuokra-asuntoja, yksiöitä tai kaksioita. Kaupungin vuokra-asuntojen määrän rajallisuudesta johtuen kyse voi olla myös ”Kesäteekkarisetelistä”, jolla tuetaan asunnon hankintaa vapailta vuokra-asuntomarkkinoilta.

Tarkemmat hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki.

Hakuaika kampanjassa on 15.1.–10.3.2024.