Kaupunki ja hallinto

Rauman kaupungilla on kaksi verkkokauppaa. Toinen verkkokauppa sisältää Rauma-aiheisia tuotteita ja tekstiilejä sekä kaupungin palvelujen oheistuotteita, ja elämysten verkkokauppa keskittyy elämyspalvelujen tarjoamiseen.

Verkkokauppa

Osoitteesta verkkokauppa.rauma.fi voi ostaa muun muassa erilaisia Rauma-aiheisia tekstiilejä, koruja ja magneetteja sekä pyydysmerkkejä ja Rauman opaskartan. Myös kaupungin kuntosalikortit sekä koululaisten välipalapassit ovat ostettavissa verkkokaupasta. Lisäksi ilmoittautumiset kaupungin järjestämille retkille ja matkoille hoidetaan verkkokaupan kautta.

Tuotteiden ostamisessa tulee käyttää omia verkkopankkitunnuksia.

Elämysten verkkokauppa

Verkkokauppa Doerz.com on pois käytöstä eikä järjestelmän kautta pääse tällä hetkellä tekemään ostoksia eikä sinne voi syöttää omia palveluitaan.

Raumalaisilla matkailutuotteilla ja -palveluilla on yhteinen verkkokauppa. Verkkokauppa mahdollistaa raumalaisten matkailutuotteiden ja -palvelujen koostamisen yhteen paikkaan, josta ne ovat helposti matkailijoiden löydettävissä ja ostettavissa. Myytävät tuotteet on tarkoitettu yksittäisille matkailijoille.