Vapaat yritystontit ja toimitilat

lakari, teollisuus, yrittäminen

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa tai yritystonttia tai perheellesi asuntotonttia?

Rauman tontti- ja toimitilarekisteristä pääset tutustumaan vapaisiin toimitiloihin sekä yritys- ja asuntotonttitarjontaan. Tutustu kattavaan palveluumme, josta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kätevästi yhdestä paikasta. Voit myös jättää ilmoituksen vapaasta kohteesta. Ilmoitus julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Tontti- ja toimitilarekisteriä ylläpitävät Rauman kaupunki ja raumalaiset kiinteistönvälittäjät.

Tonttivaraus

Tonttikohtainen varausmaksu on omakotitonteille 170 ja muille tonteille 500 euroa. Varausaika on noin yksi vuosi kerrallaan. Varausaikana tontilla ei saa tehdä rakentamistöitä. Varaaja vahvistaa varauksensa maksamalla varauslaskun eräpäivään mennessä. Vuokralaisella on muutamia kohteita lukuun ottamatta oikeus ostaa tontti omakseen, kun se on rakennettu.

Lisää tietoa tontinvaraamisesta

Kerros-, rivitalo- sekä yritystontit

Rauman kaupunki ilmoittaa uudet kerros-, rivitalo- sekä yritystontit haettaviksi määräaikana ilmoituksissaan ja verkkosivuillaan.

Jos tonttia ei ole luovutettu määräaikaisen hakemisen yhteydessä, varataan vapaita tontteja hakemusten perusteella ilman varsinaista hakuaikaa.

Hakemuksessa on selostettava hankkeen laajuus ja toteuttamisaikataulu. Tonttikohtainen varausmaksu on 500 euroa.