Kasvatus ja koulutus

Harrastamisen Rauman malli

Harrastamisen Rauman malli alkaa syyskuussa 2023

Harrastamisen Rauman malli on Rauman toteutus valtakunnallisesta Harrastamisen Suomen mallista. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastustarjonta on valittu lasten ja nuorten toiveiden mukaan. Toimintamallia suunnitellaan, rakennetaan ja kokeillaan yhdessä harrastuksia tuottavien tahojen kanssa. (harrastamisensuomenmalli.fi)

Huom! Mikäli 1.–2.-luokkalainen lapsi osallistuu iltapäivän harrastustoimintaan, ei hän voi enää samana päivänä osallistua iltapäiväkerhotoimintaan, vaikka harrastuskerho loppuisikin ennen iltapäivätoiminnan päättymistä.

 

(Lukkaria päivitetty 12.9. Vaihdettu tiistain yläkoululaisten keilailuryhmän aika, muokattu tiistain matalan kynnyksen liikuntaryhmän kellonaikaa. Lapin harrastusaamu alkaa jo klo 8.15-9.15)

Ilmoittautuminen on alkanut!

Ilmoittautuminen syksyn maksuttomiin harrastusryhmiin on auennut keskiviikkona 30.8. Ilmoittautumissivulta näet tarkemmat kerhokuvaukset ja jokaisen kerhon oman ilmoittautumislinkin. Jos haluamasi harrastusryhmä täyttyy, ilmoittaudu silti varasijoille. Ryhmät tulevat varmasti muokkaantumaan vielä lähiaikoina ja toiminnan alettua. Huom! Muutokset lukkariin mahdollisia. Ikärajat/ luokka-asteet ovat suuntaa antavia ja poikkeukset niiden osalta ovat mahdollisia.