Työ ja yrittäminen

Onko ajatuksissasi yrityksesi tuotekehitys, investointi, rahoitus, kansainvälistyminen? Ota yhteys Rauman kaupungin yrityspalveluihin, etsimme tarvittaessa tietoa ja autamme.

Rauman kaupunki tuottaa toimivien yritysten neuvonta- ja kehittämispalveluita. Raumalaisille yrittäjille ja yrityksille suunnattu palvelu toteutetaan kaupungin omana palvelutuotantona sekä yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Yrityspalvelut tarjoaa maksutonta neuvontaa esimerkiksi seuraavissa yritysasioissa:

  • yritystoiminnan kehittämiskohteiden tunnistaminen, markkinointi ja asiakashankinta
  • investoinnit ja rahoituksen suunnittelu, henkilöstöasiat ja verkostoituminen
  • tutkimus ja tuotekehitys
  • sijoittumisasiat, toimitilat ja tontit

Yhdessä keskustelemalla kehittämiskohteet usein kirkastuvat, saat suunnitelmiisi asiantuntijanäkemystä ja samalla selviää, voisiko kehittämishankkeesi saada rahallista tukea. Kehittämishankkeita on käynnissä jatkuvasti. Niiden joukosta voi hyvinkin löytyä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelu, konsepti tai verkosto.

Käynnissä olevia kehittämishankkeita

Innovaatiosetelin avulla uutta tietoa ja osaamista yritykseen

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Tutustu Innovaatioseteliin Business Finlandin nettisivuilla.

Teknologian tutkimuskeskus VTT

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on moniteknologinen Pohjois-Euroopan johtava soveltavaa tutkimusta tekevä tutkimuskeskus. VTT tuottaa teknologia- ja tutkimuspalveluja sekä kotimaisille että kansainvälisille yrityksille ja julkiselle sektorille.

Teknologian tutkimuskeskukseen voi tutustua tarkemmin sivuilla www.vtt.fi

VTT:n yhteyshenkilö: asiakaspäällikkö Jyrki Poikkimäki, puh. 040 566 0292, jyrki.poikkimaki@vtt.fi

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yrityspalvelut

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut tarjoavat erilaisia räätälöityjä ja valmiiksi paketoituja koulutus- ja tutkimuspalveluja. Ota yhteyttä yrityspalveluihin, kun etsit oikeaa yhteistyötahoa korkeakouluyhteisöistä tiettyyn tarpeeseen, tunnustelet yhteistyömahdollisuuksia yleisesti, etsit omille resursseillesi soveltuvinta yhteistyön muotoa tai et löydä oikeaa palveluosoitetta tai yhteyshenkilöä muualta

Yliopistojen yrityspalvelut

Harjoittelu- ja työpaikkailmoitukset

Harjoittelut sekä toimeksiannosta tehtävät opinnäytetyöt vahvistavat opiskelijoiden työelämätaitoja. Palkkaamalla harjoittelijan tai opinnäytetyöntekijän lisäät samalla yrityksen tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa ja voit rekrytoida päteviä ja motivoituneita työntekijöitä.

Esimerkkejä välityspalveluista