Ajankohtaista

Arevan koulu muutti Satamakadulle

Naulakko päiväkodin käytävällä. Naulakoiden yläpuolella lasten piirustuksia.

Ranskalaisten lasten kouluna toimiva Arevan koulu on muuttanut päivittäiskauppa Vesselin viereiseltä tontilta Satamakadulle. Muuton syynä on koulutontin siirtyminen toisen koulun käyttöön.

Muutto tapahtui erittäin nopealla aikataululla. Ranskalaiset lapset ovat olleet pois koulusta perjantain 8.12. ja maanantain 11.12. Neljän päivän aikana koulun tavarat pakattiin, siirrettiin uusiin tiloihin ja järjestettiin valmiiksi koulutoiminnan jälleen aloittamista varten. Arevan koulun toiminta käynnistyy Satamakadulla tiistaina 12.12.

Satamakatu 17:ssä sijaitsevat koulutilat omistaa kaupungin kiinteistöyhtiö Rauman Oppilaitoskiinteistöt Oy. Tilat ovat olleet tyhjinä WinNovan tiivistettyä toimintaansa.

Arevan koulussa on 50 lasta, joista noin puolet on päiväkoti-ikäisiä. Henkilökuntaa on yhteensä 11, joista 4 on osa-aikaisia. Opetustilojen lisäksi koulussa on oma ruokala, johon ruoka toimitetaan Nanun keskuskeittiöstä.

Vesselin väliselle tontille tulevat sijoittumaan Hj. Nortamon koulun väistötilat. Arevan koulun käytössä olleet parakit puretaan pois jouluun mennessä, minkä jälkeen tehdään tarvittavat maarakennustyöt ennen uusien parakkien asennusta. Tavoitteena on, että Hj. Nortamon koulun opetustoiminta siirtyy väistötiloihin maaliskuun 2018 alussa.