Ajankohtaista

Karin kampuksen sokkelielementtien asennus on hyvässä vauhdissa – tilojen muodot alkavat hahmottua

Karin kampuksen rakennustyömaa lokakuussa 2021.

Karin kampuksen työmaalla on aloitettu sokkelielementtien asennukset. Lisäksi paikoitushallin alueelle on pystytetty jo pilarielementtejä.

– Kampuksen sokkelielementeistä on pian asennettu puolet. Rakennuksen tilojen muodot ja koot alkavat hahmottua, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen sanoo.

Uuden uimahallin kaikki tasausaltaat on valettu. Tasausaltaat ovat osa uimahallin allastekniikkaa, ja niissä tasataan uima-altaiden vesimäärän muutoksia.

– Uimahallin rakennusosan alapohjan eristykset alkavat olla loppusuoralla. Pohjalaatan valun raudoitustyöt ja pohjalaatan valut ovat alkaneet, Tuominen kertoo.

Hyppyaltaan raudoitus- ja muottitöitä tehdään tällä hetkellä tulevan loiskekourun korkeudella.

– Aikataulu on betonitöiden osalta kriittinen, sillä betonivaluja on tarkoitus saada tehtyä mahdollisimman paljon ennen talvea, Tuominen toteaa.

Työmaalla jatketaan seuraavien viikkojen aikana seinä-, pilari- ja sokkelielementtien asennustöitä, uima-altaiden muottitöitä sekä lattioiden eristys-, raudoitus- ja valutöitä.

Karin kampuksen rakennustyömaa lokakuussa 2021. Karin kampuksen rakennustyömaa lokakuussa 2021. Karin kampuksen rakennustyömaa lokakuussa 2021.