OtaChill-hengailutapahtuma järjestetään Otanlahdessa 22.8.

Otachill-tapahtuman yleisöä.

Rauman nuorisovaltuusto ja Rauman lasten parlamentti järjestävät yhdessä kaupungin nuorisopalveluiden kanssa nuorille suunnatun OtaChill-tapahtuman Otanlahden rannalla lauantaina 22.8. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma alkaa klo 14 ja päättyy klo 20.

OtaChill on 10–17 -vuotiaille suunnattu päihteetön, rento kesätapahtuma. Nuorisopalvelut, nuorisovaltuusto ja lasten parlamentti kaavailevat tapahtumasta monivuotista.

– Toiveissa on, että tapahtumasta saadaan jokavuotinen, odotettu tapahtuma, nuorisovaltuuston ja lasten parlamentin itse suunnittelemana ja toteuttamana. Kaupungin nuorisopalvelut avustaa tapahtuman järjestelyissä, nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen kertoo.

Tapahtumassa on tarjolla muun muassa vaahtobileet, urheilupisteitä, vuokrattavia vesiurheiluvälineitä ja Rauman Lukon pelaajien haastatteluja. Musiikista vastaavat jyväskyläläinen sisarduo Aino ja Noora sekä raumalaiset räppärit Lilbro ja Joe L.

Järjestelyissä ja toteutuksessa noudatetaan mahdollisesti tapahtuman ajankohtana voimassaolevia koronaepidemiasta johtuvia rajoituksia.