Pitsiviikon ohjelma on nyt julkaistu – elämyksiä luvassa joka makuun

Rauman Pitsiviikkoa vietetään tänä vuonna jo 49. kerran. Pitsiviikkoa juhlitaan heinäkuun lopulla 20.–28.7.2019. Festivaaliviikon ohjelma on nyt julkaistu Pitsiviikon sivuilla.

Kaupunkifestivaalin ohjelma on tänäkin vuonna hyvin monipuolinen. Nähtävää ja koettavaa riittää yhdeksän tapahtumapäivän ajalle, ja laajasta ohjelmasta löytyy varmasti jotain kaikkien makuun. Pitsiviikon ohjelmakokonaisuuteen kuuluu muun muassa kulttuuria, viihdettä, käsityöperinteitä ja liikuntaa. Luvassa on paljon perinteistä ohjelmaa, mutta myös aivan uusia tuttavuuksia.

Pitsiviikolla päivittäin tai useana päivänä järjestettävät ohjelmat on koottu tänä vuonna omaksi kokonaisuudekseen, ne löytyvät toistuvan ohjelman alta. Juhlaviikon ohjelmaa voi tarkastella nettisivuilta päiväkohtaisesti. Painettu käsiohjelma on saatavilla juhannusviikolta alkaen.

Lapsille ja koko perheelle sopivaa ohjelmaa on tarjolla Pitsiviikon jokaisena päivänä. Ohjelmassa on muun muassa erilaisia askartelupajoja, lapsille suunnattuja opastuksia ja musiikkiesityksiä.

Pitsiviikko on otollista aikaa tutustua kaupungin historiallisiin kohteisiin ja esillä oleviin näyttelyihin, sillä erilaisia opastuksia on tarjolla joka päivä. Lähes päivittäin avoinna olevat näyttelyt ja museokohteet mahdollistavat jokaiselle sopivat aikataulut.