Pohjoiskehän koulu viimeistelyä vaille valmis – vastaanottotarkastus suoritetaan 31.7.

Pohjoiskehän_koulu_etupiha

Pohjoiskehän varteen sijoittuvan uuden alakoulun rakentaminen käynnistyi vuoden 2018 alussa. Rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa ja vastaanottotarkastus pidetään keskiviikkona 31.7.2019. Koulutyö alkaa Pohjoiskehän koulussa elokuussa.

Koulun piha-alueen asvaltointi on suurilta osin valmis. Myös kaikki pihan leikkilaitteet alkavat olla pääosin asennettuina. Reunakiveyksien asennus on käynnissä ja katosten laatoituksista on tehty noin puolet. Hiekkatekonurmet ovat jo paikoillaan. Lisäksi pallokentän pintakerrosten asennus on käynnissä. Syväkeräysastiat on asennettu paikoilleen.

– Pihavarastojen rakennetaan parhaillaan. Koulurakennuksen ulkomaalaukset ovat pääosin valmiit, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen kertoo.

Tonttiliittymän alueen viimeistelyt ovat käynnissä Pohjoiskehän kiertoliittymän alueella.

Sisätiloissa tehdään viimeistelytöitä

Koulurakennuksen kaikki lattiapinnoitteet on asennettu ja sisäseinät maalattu. Viimeistelytöitä tehdään parhaillaan.

– Koulun kaksikerroksinen C-lohko on sisätöiden osalta käyty läpi siten, että käyttäjän kalustaminen on voinut alkaa, Tuominen sanoo.

Suurin osa sisäkalusteista on jo asennettu. Liikuntasalin nostimet, nostoseinät ja koripallokorit ovat paikoillaan. Kädentaitotilojen kalusteet on pääosin asennettu, mutta koneasennukset ovat vielä kesken.

Keittiökalusteet on asennettu ja jakelulinjastot ovat käyttökunnossa.

– IV-säätötyöt ovat pitkällä. Sähkökalusteasennuksia tehdään vielä koulun A- ja B-osissa. Viimeistelytyöt ovat käynnissä koulurakennuksen kaikilla osa-alueilla.

Tietoa Pohjoiskehän koulun rakennusurakasta

Kuvia Pohjoiskehän koulun työmaalta

 

Pohjoiskehän_koulu_kaapistot Pohjoiskehän_koulu_kotitalousluokka Pohjoiskehän_koulu_ruokala Pohjoiskehän_koulu_opettajien_taukohuone Pohjoiskehän_koulu_luokkatila_sininenseinä Pohjoiskehän_koulu_käsityöluokka Pohjoiskehän_koulu_puolapuut Pohjoiskehän_koulu_kiipeilyseinä Pohjoiskehän_koulu_leikkivälineet3 Pohjoiskehän_koulu_pientenpiha_välineet Pohjoiskehän_koulu_leikkivälineet2 Pohjoiskehän_koulu_koulun_piha_kyltti