Rauma Festivon konserteista voi nauttia sekä paikan päällä että netissä 5.–7.8.

Rauma Festivon ilme vuonna 2020

Rauman Konserttiyhdistys ry:n järjestämä Rauma Festivo järjestetään tänä vuonna 5.–7.8. Ensimmäistä kertaa tapahtuman historian aikana kaikki konsertit lähetetään suorana Rauma Festivon Youtube-kanavalla. Konserttilähetyksiä pääsee seuraamaan maksutta, ja festivaalia voi tukea ostamalla kannatuslippuja Festivon lippukaupasta.

Pääkonsertit järjestetään Kulttuuritalo Posellissa, jonne on mahdollista päästä myös paikan päälle yleisöksi. Lippuja myydään vain etukäteen Festivon nettisivuilla osoitteessa www.raumafestivo.fi/lippukauppa. Lippuja on rajallinen määrä, sillä Posellin yleisökapasiteetista täytetään turvavälien takaamiseksi noin kolmasosa. Perjantain 7.8. Lasten Leikit -konserttiin ei oteta yleisöä.

Posellin konserttien lisäksi torstaina 6.8. järjestetään kamarimusiikkifestivaalin perinteinen Carpe Diem –päivä, jolloin konsertteja järjestetään seitsemässä kohteessa ympäri Raumaa. Päivän teeman mukaisesti näiden konserttien esiintyjiä tai ohjelmistoja ei kerrota etukäteen, vaan ne tulevat yllätyksenä osallistujille. Carpe Diem –päivän konsertteihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja ohjelmasta, lipuista ja tapahtuman turvallisuudesta löytyy osoitteesta www.raumafestivo.fi.