Rauma mukana Tuu messiin -messuilla Uudessakaupungissa 9.2.

Tuu_Messiin_messut_2019

Tuu messiin -rekrymessut järjestetään lauantaina 9.2.2019 klo 10–14 Novidan tiloissa Uudessakaupungissa, osoitteessa Liljalaaksonkatu 23. Rauman kaupunki on mukana omalla osastollaan.

Painopisteinä asuminen ja työllisyys

Raumaa tuodaan messuilla esiin asuinpaikkana moninaisine palveluineen, työllisyyttä unohtamatta. Rauman korkeatasoiset palvelut ja edullinen verotus ovat kaupungin vahvuuksia. Lounaisessa Suomessa on meneillään positiivinen rakennemuutos, jonka myötä myös Rauman alueella työpaikat lisääntyvät ja uusia asukkaita toivotaan lisää.

Uudet asukkaat otetaan avosylin vastaan

Raumalla on tehty reilusti töitä uusia asukkaita ajatellen jo muutamia vuosia. Kaupungin nettisivuilta löytyy uudelle asukkaalle oma osio, johon on kerätty erityisesti lapsiperheitä koskevia ja kiinnostavia aihepiirejä. Asumisen tiimoilta nettisivuille on koottu muun muassa Rauman asuinalueet ja niiden esittelyt.

Lisäksi kaupungin sivuilta löytyy oma vuokra-asunnot.rauma.fi-rekisteri, johon vuokranantajat voivat maksutta ilmoittaa asuntojaan vuokrattavaksi. Vuokra-asuntotarjonta on Raumalla tällä hetkellä kohtalaisen hyvä – erityisesti yksityisten vuokranantajien asuntoja on hyvin tarjolla ja myytäviä asuntoja runsaasti.

Poikkea siis Rauman kaupungin osastolla kuulemassa lisää! Messutapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtumaan järjestetään maksuttomia edestakaisia bussikuljetuksia myös Raumalta.

www.tuumessiin.fi