Ajankohtaista

Rauma mukana Tuu messiin -messuilla Uudessakaupungissa

Painopisteinä asuminen ja työllisyys

Tuu messiin -messut järjestetään 2.2. klo 9-19 Uusikaupunki 400 -areenalla. Messutapahtuma on kaksiosainen. Lapsille ja nuorille suunnatut TET-messut ovat avoinna klo 9-12.30 ja kaikille avoimet rekrytointi- ja vapaa-ajan messut klo 13-19. Rauman kaupunki on mukana osastolla 7.

Messuilla Raumaa tuodaan esiin asuinpaikkana moninaisine palveluineen, työllisyyttä unohtamatta. Rauman korkeatasoiset palvelut ja edullinen verotus ovat kaupungin vahvuuksia. Lounaisessa Suomessa on meneillään positiivinen rakennemuutos, jonka myötä myös Rauman alueella työpaikat lisääntyvät ja uusia asukkaita toivotaan lisää.

Rauma on sijainniltaan ja asumisen osalta keskeisessä asemassa, sillä esimerkiksi Uudenkaupungin Valmet Automotive Oy työllistää satoja työntekijöitä lähiseudulla. Raumalle sen sijaan on syntynyt noin 550 työpaikkaa Lakarin logistiikka- ja yritysalueelle, HKScan Finland Oy:n broilerintuotantolaitokselle. HKScan Finland Oy:n edustaja on mukana Rauman kaupungin messuosastolla kertomassa yrityksen työmahdollisuuksista.

Uudet asukkaat otetaan avosylin vastaan

Raumalla on tehty reilusti töitä uusia asukkaita ajatellen jo muutamia vuosia. Kaupungin nettisivuilta löytyy uudelle asukkaalle oma osio, johon on kerätty erityisesti lapsiperheitä koskevia ja kiinnostavia aihepiirejä. Asumisen tiimoilta nettisivuille on koottu muun muassa Rauman asuinalueet ja niiden esittelyt.

Lisäksi kaupungin sivuilta löytyy oma vuokra-asunnot.rauma.fi-rekisteri, johon vuokranantajat voivat maksutta ilmoittaa asuntojaan vuokrattavaksi. Vuokra-asuntotarjonta on Raumalla tällä hetkellä kohtalaisen hyvä – erityisesti yksityisten vuokranantajien asuntoja on hyvin tarjolla ja myytäviä asuntoja runsaasti.

Poikkea siis Rauman kaupungin osastolla kuulemassa lisää! Messutapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtumaan järjestetään maksuttomia edestakaisia bussikuljetuksia myös Raumalta.

Lue lisää osoitteessa www.tuumessiin.fi