Ajankohtaista

Rauman alueen tapahtumajärjestäjille pidetään keskustelu- ja koulutustilaisuus 4.3.

Tapahtuman rakentamista ja järjestelyä Savilanpuistossa, ilmakuva.

Rauman kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut järjestää torstaina 4.3. klo 17 etätilaisuuden Rauman alueen lupaviranomaisten ja tapahtumajärjestäjien kesken. Teams-tilaisuudessa pohditaan koronapandemian vaikutuksia tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.

– Tavoitteena on ylläpitää vuoropuhelua viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien kesken, etsiä hyviä käytäntöjä turvallisten yleisötilaisuuksien järjestämiseksi poikkeusajan jälkeen ja tukea tapahtumajärjestäjiä suunnitelmiensa edistämisessä, kun tapahtumia on mahdollista jälleen järjestää, vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors kertoo.

Teams-kokouksena järjestettävässä tilaisuudessa kuullaan viranomaisten puheenvuorot Lounais-Suomen aluehallintovirastosta, poliisista ja Satakunnan pelastuslaitokselta. Mukaan on kutsuttu myös muita tapahtumien lupaviranomaisia, raumalaisia tapahtumajärjestäjiä ja Raumalla tapahtumia järjestäviä tahoja.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 1.3. mennessä sähköpostitse leila.stenfors@rauma.fi. Ilmoittautuneille lähetetään kokouslinkki.