Rauman alueen yrityksille avautuu yhteinen lahjakorttikauppa

Kuninkaankatu Vanhassa Raumassa

Rauman seudun paikalliset toimijat yhdistävät voimansa yritysten auttamiseksi. Lähipäivinä avattava Tue raumalaista -verkkokauppa on yrityksille riskitön alusta lahjakorttimyyntiin. Yritykset voivat jo ilmoittautua mukaan osoitteessa www.tueraumalaista.fi.

Rauman Yrittäjät, Rauman kaupunki, Rauman Kauppakamari ja Rauman Nuorkauppakamari ovat  yhteisen hankkeen takana. Paikallisena veturina sivustolle toimii mainostoimisto Mediakumppanit ja järjestelmän ylläpito tulee turkulaiselta Viestintäliigalta.

Mukaan lähteminen on tehty yrittäjille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Verkkokaupassa yritykset voivat myydä lahjakortteja tuotteisiinsa tai palveluihinsa yhteisessä markkinapaikassa, ilman mittavia investointeja tai sopimuksia maksupalveluiden tarjoajien kanssa.

– Haluamme vilpittömästi osaltamme auttaa alueen yrityksiä pitämään liiketoimintansa pyörimässä, luoda positiivista henkeä paikalliseen yhteisöön ja auttaa kaikkia selviytymään tämän haastavan ajan yli kohti valoisampaa tulevaisuutta, sivulla kerrotaan.

Ilmoittautuminen on parhaillaan auki osoitteessa www.tueraumalaista.fi Lahjakorttinsa voivat asettaa tarjolle kaikki Rauman seudun yritykset. Lahjakorttikauppa aukeaa yleisölle mahdollisimman pian, kun yritykset ovat saaneet lahjakorttinsa kauppaan.