Ajankohtaista

Rauman kaupungin kesäkerhotoiminta starttasi iloisissa tunnelmissa

Kourujärven kesäkerhon lapsia

Rauman kaupunki tarjoaa kokopäiväistä kerhotoimintaa pienimmille koululaisille 7.6.–2.7. Toimintaa järjestetään Kourujärven koulun iltapäiväkerhossa, Pyynpään koulun ja Pikku Pyyn iltapäiväkerhon tiloissa sekä Karin koulun iltapäiväkerhon tiloissa. Karin koulussa toimii myös pienryhmä. Tänä vuonna kesäkerhoissa on mukana 123 lasta.

Kesäkerhoja vetävät kaupungin iltapäiväkerho- ja koulunkäyntiohjaajat. Kesätyöntekijät toimivat apuohjaajina.

– Toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin ja kuudessa toimintaryhmässä käy mukava, iloinen vilske. Lapset ovat pelailleet yhdessä pihapelejä ja tiistaina kesäkerhoissa tehtiin hienoja t-paitoja. Loppuviikosta muovaillaan savitöitä. Perheet ovat olleet tyytyväisiä, että kesäkerhotoimintaa järjestetään koululaisille. Maaliskuussa toimintaan haettiin varovaisesti, mutta huhtikuun pidennetyn hakuajan jälkeen toimintaryhmät täyttyivät suunnitellulle lapsimäärälle, iltapäivätoiminnan esimies Jutta Liiten kertoo.

Toimintasuunnitelma toteutetaan lapsilähtöisesti ja lasten jaksamista kuunnellen. Kerhot ovat avoinna pääsääntöisesti arkipäivinä klo 8-16, mutta päivystys on toiminnassa tarpeen mukaan klo 7.30-16.30.                      

T-paidan painatusta kesäkerhossa      Sydämien painatusta t-paitaan kesäkerhossa