Ajankohtaista

Rauman kaupunki esittäytyy Taitaja2022-tapahtumassa 16.–19.5.

Taitaja22-tapahtuman logo

Rauman kaupunki on yksi Taitaja2022-tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Nuoret tulevaisuuden huippuosaajat ja ammattilaiset kilpailevat ammattitaidon Suomen mestaruuksista Porissa 16.–19.5. Rauma esittäytyy Taitaja2022-tapahtumassa Tapahtumatorilla sekä Rekrytreffeillä.

– Haluamme tulla tutuksi potentiaalisena kohteena tulevaisuuden osaajille. Toivomme nuorten osaajien ja Raumasta kiinnostuneiden pysähtyvän pisteellämme ja kertovan ajatuksistaan. Tarkoitus on myös keskustella siitä, mitä Raumalla on tarjota monipuolisen elinkeinoelämän, vapaa-ajan ja asumisen saralla, kaupunkikehityskoordinaattori Camilla Pihlman kertoo.

Tapahtumatorin Rauma-pisteellä voi pelata frisbeegolfia raumalaisen Jani Ikosen ohjauksella, osallistua Rauma-aiheiseen visaan sekä testata Satakunta syytä -peliä. Lisäksi TikTok-tähti ProxyRod on mukana Rauman osastolla Tapahtumatorilla tiistaina klo 11–13.

– Lisäksi pisteellämme pääsee hengähtämään Beach Loungessa, jonka tunnelma kuvastaa Rauman merellisyyttä ja Otanlahden rantapuiston alueen tarjoamaa uniikkia ympäristöä, Pihlman sanoo.

Tapahtumaan odotetaan noin 40 000 kävijää.