Ajankohtaista

Rauman kaupunki järjestää uusille asukkaille infotilaisuuden 20.9.

Rauman kaupunkimaisemaa.

Rauma järjestää asukkailleen Uuden asukkaan ilta -tilaisuuden, jonka tarkoituksena on kertoa Raumasta ja tehdä tutuksi kaupungin tarjoamia palveluja. Tilaisuus järjestetään 20.9. klo 17–19.
Uuden asukkaan ilta alkaa kaupungintalon valtuustosalissa, jossa osallistujat toivottaa tervetulleeksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi. Lyhyen yleisesittelyn jälkeen osallistujat saavat omatoimisesti tutustua kaupungin palveluihin eri infopisteissä.

Erityisesti esillä ovat koulutus ja varhaiskasvatus, kaavoitus, terveyspalvelut, harrastusmahdollisuudet sekä palvelupiste Pyyrman. Kahvitarjoilun lisäksi lapsille on järjestetty oma puuhapiste, jossa on ohjattua toimintaa. Ilta päättyy opastettuun kiertoajeluun, jonka ovat suunnitelleet Rauman oppaat.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Raumalle hiljattain muuttaneet, jotka kaipaavat lisätietoa Raumasta ja kaupungin palveluista. Sata ensimmäistä tilaisuuteen ilmoittautunutta saavat uimahallilipun, jonka voi vaihtaa kertarannekkeeseen Rauman uimahallin kassalla.

– Haluamme tilaisuudella toivottaa uudet raumalaiset lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotikaupunkiinsa ja kertoa hyvistä palveluistamme ja kehittämisen kohteistamme. Kerromme myös niistä monista tavoista, joilla asukkaat voivat olla aktiivisia ja osallistua kaupunkinsa kehittämiseen, sanoo yleisesittelyn tilaisuudessa pitävä toimialajohtaja Sari Salo.

Uuden asukkaan ilta on osa Rauman Tarinan jalkauttamista kuntalaisille. Kaupunki on siirtymässä entistä osallistavampaan ja keskustelevampaan toimintakulttuuriin ja haluaa kannustaa myös uusia raumalaisia mukaan palveluiden kehittämiseen.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/9DC7DDABA64C1B11.par tai palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2 A, puh. 02 834 5000.