Ajankohtaista

Rauman kaupunki julkaisi sähköisen yritys- ja palveluhakemiston

Rauman kaupunkikehitys julkaisi maanantaina 8.4. sähköisen yritys- ja palveluhakemiston. Hakemistoon on koottu Raumalla toimivien yritysten palvelutarjonta, toimialat ja yhteystiedot.

Hakemisto tarjoaa yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan. Yritys- ja palveluhakemisto löytyy osoitteesta rauma.yrityshakemistot.fi.

– Rauman yritys- ja palveluhakemisto on tarkoitettu elinkeinoelämän, oppilaitosten, kuntalaisten ja kaikkien tietoa tarvitsevien käyttöön. Yritysten tietoja voi etsiä toimialan, tuotteen, palvelun tai yrityksen nimen mukaan. Palveluhakemisto täydentyy, kun yritykset käyvät lisäämässä tarjoamansa palvelut ja tuotteet omiin tietoihinsa, yritysneuvoja Ada Silén kertoo.

Yritykset, joiden sähköpostiosoitteet ovat Rauman kaupunkikehityksen tiedossa, saavat linkin tietojen päivittämiseen. Tietojen päivityslomakkeen voi tilata myös itsenäisesti yritys- ja palveluhakemiston kautta. Yrityksen on mahdollista muokata omia tietojaan tarpeen mukaan tietojen muuttuessa.

Yritysten perustiedot pohjautuvat Patentti- ja rekisterihallituksen tietokantaan. Yritys- ja palveluhakemistoon on valittu kaikki yritykset, joiden koti- tai toimipaikka on Rauma. Hakemistossa näkyminen on yrityksille maksutonta. Yritys voi halutessaan myös estää omien tietojensa näkymisen. Sähköisen hakemiston toimittaa Hakosalo Software Oy.