Ajankohtaista

Rauman kaupunki mukana Euroopan urheiluviikolla 23.–30.9.

Pesäpalloa pelaava tyttö.

Euroopan urheiluviikko järjestetään 23.–30.9. Urheiluviikko kannustaa liikkumaan aktiivisesti sekä innostaa liikkumaan arjessakin enemmän. Rauman kaupungin liikuntapalvelut järjestää teemaviikon puitteissa kolme erilaista liikuntatapahtumaa yhteistyössä raumalaisten liikuntaseurojen kanssa.

Maanantaina 24.9. klo 17 järjestetään Pyynpään lähiliikuntapaikan skeittiparkin avajaistilaisuus. Luvassa on muun muassa skeittiesityksiä, musiikkia ja arvontaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ohjelmanumeroiden jälkeen on aika skeitata ja skuutata yhdessä!

Torstaina 27.9. vietetään koululaisten liikuntapäivää talviharjoitteluhallilla. Rauman kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat käyttöön uusia liikuntavälineitä ja Pallo-Iirot liikuttavat lapsia Iirolandian merkeissä. Aamupäivä on suunnattu Malmin ja Naulan koulujen käyttöön, iltapäivällä liikkumaan suuntaavat Nanun koulun oppilaat.

Lauantaina 29.9. klo 10 on vuorossa Kourujärven ministadionin avajaiset. Ohjelmassa on torvensoittoa sekä yhteistä pelailua ministadionilla.

Neljättä kertaa vietettävä Euroopan urheiluviikko on Euroopan komission aloite urheilun ja liikunnan edistämiseksi kaikkialla Euroopassa. Viikolla kannustetaan kansalaisia liikkumaan aktiivisesti sekä lisätään tietoisuutta liikunnan monista hyödyllisistä vaikutuksista. Suomen kansallisissa tapahtumissa keskitytään peruskouluikäisiin lapsiin ja nuoriin. Tapahtumissa korostetaan osallisuutta ja yhdenvertaisuutta.

#BeActive