Ajankohtaista

Rauman lasten parlamentti järjestää logokilpailun 1.–6.-luokkalaisille

Lapsi piirtämässä

Rauman lasten parlamentti järjestää logokilpailun 1.–6.-luokkalaisille raumalaisille lapsille. Voittajatyö valitaan lasten parlamentin tunnukseksi.

– Lasten parlamentti on toiminut Raumalla jo vuodesta 2010, mutta tähän asti siltä on puuttunut oma logo. Kilpailu haluttiin järjestää niin, että siihen voivat osallistua ne, joiden asioita lasten parlamentti edustaa, nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen kertoo.

Lasten parlamentti toivoo, että logo kuvastaa lapsia tai lastenmielisyyttä sekä merellisyyttä. Lisäksi Rauman sinisen ja keltaisen värin halutaan näkyvän logopiirustuksessa. Lasten parlamentti palkitsee kilpailun voittajan paketilla, jossa on Rauma-aiheisia tuotteita, koulutarvikkeita sekä herkkuja.

Kilpailuun voi osallistua 8.–28.2. ja voittaja julkaistaan perjantaina 5.3.

Kilpailutyö voi olla joko digitaalinen tai käsin piirretty teos. Rauman kaupungilla on lupa käyttää kilpailuun lähetettyjä teoksia muun muassa markkinoinnissa ja muokata käsin tehdyt teokset tarvittaessa sähköiseen muotoon.

Teoksen lähetyksen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, yhteystiedot, koulu ja luokka. Kilpailutyöt tulee lähettää 28.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen nuorisopalvelut@rauma.fi tai postitse Nina Kuusisto-Huuskoselle, osoitteeseen Sivistystoimi/Nuorisopalvelut, Kanalinranta 3, 26101 Rauma.