Ajankohtaista

Rauman matkailu valmistautuu tulevaan kesään

Kylmäpihlajan majakan laituri.

Rauma on esillä Kotimaan matkailumessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.–22.4. Rauman messuosasto (E702) on osa Suomen saaristo -kokonaisuutta. Merellisellä osastolla Rauman kanssa esittäytyy myös Selkämeren kansallispuisto.

Rauman osastolla tuodaan esiin Rauman saaristoa, UNESCOn maailmanperintökohteita sekä kesän monipuolista tapahtuma- ja kesäteatteritarjontaa. Messuilla on ensijakelussa uusi Kesä 2018 -karttaesite, joka kokoaa yhteen tapahtumia, näyttelyitä, opastettuja kierroksia ja muita hyviä kesävinkkejä. Uusittu Raumanmeri-karttaesite puolestaan kertoo kävijälle Rauman merellisistä palveluista.

Supermessujen teemoja vuonna 2018 ovat Kotimaan matkailun lisäksi, Puutarha, Design- ja käsityötori, Keräily ja upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta. Supermessut keräävät vuosittain yli 20 000 kävijää.

Lue lisää: www.supermessut.fi

Kansainvälisiä vieraita ja markkinointitoimenpiteitä

Rauma on esillä Tukholmassa 26.4. järjestettävässä matkailumarkkinointitilaisuudessa yhdessä Satakunnan matkailutoimijoiden kanssa. Tilaisuuden tavoitteena on edistää yhteistyössä koko Satakunnan alueen matkailua.

Pitkäjänteisen kansainvälisen markkinointityön tuloksia näkyy Raumalla myös tänä kesänä. Kesän aikana Raumalla vierailee matkanjärjestäjiä muun muassa Keski-Euroopasta sekä kaksi isoa risteilyalusta. M/S Silver Spirit saapuu Pitsiviikon päätössunnuntaina 29.7. ja M/S Albatros perjantaina 7.9. Kaupunkiin saapuu yhteensä noin 1400 risteilymatkustajaa.