Ajankohtaista

Rauman sosiaali- ja terveystoimialan johtajaksi esitetään valittavaksi Satu Helin

Rauman aluesairaala

Rauman kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan toimialajohtajan valintaa valmisteleva toimikunta esittää, että virkaan valitaan terveystieteiden tohtori Satu Helin. Hän on kotoisin Helsingistä ja toiminut muun muassa Jyväskylän yliopiston tutkimusprofessorina sekä Vanhustyön keskusliitto ry:n toiminnanjohtajana.

Helinillä on laaja sosiaali- ja terveyssektorin osaaminen ja alan valtakunnallisten kehittämisverkostojen tuntemus. Satu Helin vastaanottaa viran erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

Sosiaali- ja terveysjohtajan vakituista virkaa haki yhteensä 26 henkilöä, joista yhdeksän kutsuttiin haastatteluun. Heistä neljä lähetettiin soveltuvuustesteihin.

Rauman kaupunginhallitus tekee päätöksen valinnasta kokouksessaan 2.5.

Sosiaali- ja terveystoimialan toimialajohtajan vastuualueeseen kuuluvat terveys-, sosiaali- ja vanhuspalvelut sekä ympäristöterveydenhuolto. Toimialajohtaja vastaa toimialansa organisaation sisäisestä toiminnasta, taloudesta ja palveluprosessien kehittämisestä sekä osallistuu sosiaali- ja terveystoimialan maakunnalliseen uudistusprosessiin.