Ajankohtaista

Raumlaine joul -kokonaisuudesta kerätään palautetta 13.2. asti

Jouluinen Rauma Flikk -patsas , kuvaaja Elmeri Elo.

Rauman kaupunki käynnisti viime vuonna Raumasta joulukaupunki -hankkeen. Tavoitteena on lisätä Rauman näkyvyyttä, tunnettuutta ja viihtyisyyttä sekä houkutella kaupunkiin ympärivuotisesti lisää vierailijoita. Vuoden 2021 Raumlaine joul -kokonaisuuden toteutuksesta kerätään palautetta ja kehitysehdotuksia sähköisellä lomakkeella 2.–13.2.2022.

– Ensimmäinen Raumlaine joul tarjosi kävijöille ja järjestäjille monipuolisia mahdollisuuksia, uusia elämyksiä ja jouluisia kokemuksia. Haluamme ehdottomasti kuulla, missä onnistuimme ja mitä pitäisi vielä kehittää, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo.

Tiiviissä palautekyselyssä pääsee muun muassa listaamaan mieleen painuneita asioita raumalaisesta joulusta, kertomaan ideoita ja kehitysehdotuksia tuleville vuosille sekä antamaan pitsikaupungin joululle 2021 arvosanan. Vastaajat voivat yhteystietonsa jättämällä osallistua Rauma-aiheisten palkintojen arvontaan.

– Rauma on Suomen kaunein joulukaupunki, jossa riittää potentiaalia tulevillekin vuosille. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi viime joulun myötä syntyneitä uusia ideoita. Jos tapahtumien järjestäminen tai toteuttaminen kiinnostaa tulevana jouluna, siitä voi ilmoittaa palautelomakkeen avulla, Saarinen kertoo.

Linkki kyselyyn löytyy myös osoitteessa www.pitsikaupunginjoulu.fi.