Ajankohtaista

Teflon Brothers ja Pehmoaino tähdittävät nuorten Out of School -tapahtumaa 4.6.

Raumalaisille nuorille järjestetään lauantaina 4.6. klo 18.30–22 Out of School -tapahtuma Kivikylän Areenalla. Maksuton ja päihteetön koulunpäätöskeikka on suunnattu 7.-luokkalaisista 17-vuotiaisiin. Musiikista vastaavat supersuosittu Teflon Brothers ja TikTokista hittiartistiksi noussut Pehmoaino.

– Tapahtumaan on toivottu oheisohjelmaa, joten ainakin vaahtobileet ovat tiedossa. Esiintyjät on valittu nuorten ehdotusten pohjalta, joita olemme saaneet sosiaalisen median ja Rauman nuorisovaltuuston kautta, nuorisopäällikkö Rea Poikonen kertoo.

Toinen nuorten musiikkitapahtuma toteutetaan Pitsiviikolla keskiviikkona 27.7. Siitä kerrotaan tarkemmin erikseen, mutta pääesiintyjä julkistetaan jo Out of School -tapahtumassa.

Poikonen kannustaa nuoria seuraamaan erityisesti Rauman nuorisopalvelujen @nuortenrauma-tiliä Instagramissa.

– Jaamme Instagramissa tarkempaa tietoa tulevista tapahtumista ja paljastamme myös lisää oheisohjelmaa, Poikonen sanoo.

Kaupunki tukee nuorten tapahtumia

Kuluneiden koronavuosien aikana nuorten tapahtumia on jouduttu myös Raumalla useasti siirtämään, perumaan tai järjestämään pienimuotoisempina. Poikkeuksellinen aika on koetellut nuorten henkistä hyvinvointia.

Rauman kaupunki tukee tänä vuonna nuorisolähtöisten tapahtumien järjestämistä 60 000 eurolla. Toteutuksista vastaavat yhteistyössä nuoriso- ja kulttuuripalvelut sekä Rauman nuorisovaltuusto.

– Tavoitteena on huomioida erityisesti nuoret sekä järjestää heille ja yhdessä heidän kanssaan positiivista tekemistä, Poikonen lisää.

 

Out of School -tapahtuman sivu Facebookissa ja Rauman tapahtumakalenterissa.

Out of School tapahtumajuliste.