ToriRock!-tapahtumassa rokataan nuorten tyylillä 23.7.

Malibu Bitch -bändikuva

Nuorille suunnattu bänditapahtuma ToriRock! järjestetään tiistaina 23.7. klo 16–21 osana Pitsiviikon ohjelmaa. Tapahtuma-alueena toimii Rauman kauppatori. Paikalliset raumalaiset bändit kajauttavat ilmoille omannäköistään musiikkia – rokkaava meno on taattu. Tapahtuma on maksuton.

ToriRock! on toteutettu nuorten ehdoilla, heidän toiveisiinsa pohjautuen. Nuoret saavat tilaisuuden esittää musiikkiaan paraatipaikalla Pitsiviikon vierailijoita viihdyttäen.

Musiikkiesityksistä vastaavat Vessapoliisi, Whäle, Souce, Malibu Bitch, Sekslaatio ja Memoira. Lisäksi nähdään Reseda-joukkuevoimisteluryhmän tanssiesitys.

Vessapoliisi on vuonna 2017 perustettu hardcore punk -yhtye. Vessapoliisin kappaleet ovat perinteistä HC-punkkia, jonka sanoitukset ovat usein joko kantaaottavia tai humoristisia.

Whäle on raumalainen neljän hengen bändi, joka yhdistelee popin ja rockin sointuja. Bändin lauluista voi löytää myös sopivan määrän haikeutta.

Souce on raumalaislähtöinen rap-artisti ja tuottaja, jonka diskografiaan kuuluu kaksi pitkäsoittoa, kaksi EP:tä ja useita soolosinglejä.

Malibu Bitch on vuonna 2015 perustettu hard rock -bändi suoraan Malib… Soukaisten syövereistä ready to kick your a#$.

Sekslaatio on alunperin ylioppilasteatteri Qme:n speksiä varten perustettu kahdeksanhenkinen kokoonpano. Sekslaatioon kuuluu jousia ja puhaltimia, kieliä ja koskettimia, pikkutakkeja ja rintaliivejä sekä useimmiten myös Toton Africa. Kahdeksan hengen bigbändi tuottaa kokeellisia sovituksia elektronisen tanssimusiikin megahiteistä sekä takavuosien legendoista.

Memoira on sinfonista/progressiivista metallia soittava yhtye Porista. Bändi on perustettu vuonna 2001, jolloin se kantoi nimeä Serene. Vuonna 2007 nimi vaihtui Memoiraksi jäsenten vaihtumisen myötä. Bändi on julkaissut kaksi albumia.

Kauppatorilla voi ToriRockin yhteydessä ihailla myös näytillä olevia MC Nordic Leaguen moottoripyöriä noin klo 19 alkaen.

Tapahtumassa on mukana myös KuoviBiili, jossa nuoriso-ohjaajien opastamana voi osallistua erilaisiin kisoihin ja arvontoihin.

ToriRock!-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rauman Pitsiviikko, Rauman kaupungin nuorisopalvelut, Rakastunut Raumaan -yhteisö ja Toripöllö.

Vessapoliisi
Vessapoliisi
Whäle
Whäle
Souce, promokuva
Souce
Malibu Bitch -bändikuva
Malibu Bitch
Sekslaatio-bändi
Sekslaatio
Memoira-bändi
Memoira