Ajankohtaista

Vanha-Lahden tontteihin voi tutustua viikonloppuisin maastossa kävellen

Ilmakuva Vanha-Lahden pientaloalueesta vuonna 2019.

Rauman kaupunki on asettanut haettavaksi 31 uutta omakotitonttia Vanha-Lahden alueelta 1.11. alkaen. Tontteihin on mahdollisuus tutustua paikan päällä viikonloppuisin marras-joulukuussa. Alueella liikkuminen tapahtuu kuitenkin omalla vastuulla.

– Liikkumisessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, sillä alue on vaikeakulkuinen. Mikäli tontteihin tutustuminen ei onnistu viikonloppuisin, vierailusta tulee sopia kaupungin katutoimen kanssa. Alueella käydessä autot tulee pysäköidä esimerkiksi Nurmentien työmaavarikon pihaan, maanmittausinsinööri Ari-Pekka Asikainen sanoo.

Omakotitonttien rajanurkat on merkitty maastoon punapäisillä puupaaluilla. Jokaisella tontilla on kyltti, josta ilmenee kortteli- ja tonttinumero. Tonttirajojen hahmottamisessa voi käyttää apuna Rauman kaupungin opaskarttapalvelua, joka tukee gps-paikannusta. Palvelusta voi valita karttatasoksi kantakartan ja näytettäviksi tiedoiksi kiinteistörajat sekä osoitteet.

Vanha-Lahden haettavissa olevat omakotitontit löytyvät Rauman kaupungin tontti- ja toimitilarekisteristä.

Tontteihin tutustumisen osalta voi olla tarvittaessa yhteydessä työpäällikkö Jari Salmiseen, puh. 050 072 3133 tai rakennusmestari Kimi Pihlajamäkeen, puh. 044 567 9242.