Ajankohtaista

Rauman vanhuspalveluissa otetaan koekäyttöön Onerva-omaisviestintä

Vanhuspalvelut, käsi kädessä ulkona

Kotikaaren palvelukodissa ja Rauman eteläisellä kotihoitoalueella testataan Onerva-omaisviestintää lokakuun 2019 ja tammikuun 2020 välisenä aikana.

Onerva omaisviestintä

Onervan avulla voi olla lähellä vaikka asuisi kaukana

Onerva on kotihoitoon ja palveluasumiseen tarkoitettu sähköinen tietoturvallinen viestintäpalvelu, joka on luettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Onervasta näkee lähimmäisen arjen kuulumiset ja asiointiin liittyvät asiat. Sen avulla voi nopeasti ja vaivattomasti viestiä hoitajien kanssa. Se on WhatsApp-sovelluksen kaltainen ”viestivihko”, jonka avulla hoitajat, omaiset ja mahdollisesti myös asiakas pitävät yhteyttä toisiinsa.

Koekäyttö on ilmainen, eikä sido mihinkään. Käyttöä varten tarvitaan vain internet-selain eli älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Asiakkaan tulee antaa suostumus tietojen jakamiseen. Suostumus annetaan suostumuslomakkeella, joka toimitetaan hoitajille tai suoraan sähköpostilla info@onervahoiva.fi. Onerva suostumuslomakkeen voi tulostaa tai pyytää sitä yksikön hoitajilta. Onerva Hoivaviestintä Oy toimittaa tunnukset asiakkaalle suostumuslomakkeen saatuaan.

Koekäytöstä järjestetään myös sähköinen asiakaskysely.

Omaisten infotilaisuus Kaunisjärven vanhainkodilla, Steniuksenkatu 4, keskiviikkona 2.10. klo 16.30-17.30. Täytetyn lomakkeen voi tuoda myös infotilaisuuteen.