Ajankohtaista

Vesijohtovesi voi olla värjääntynyttä Rauman pohjoisosissa 16.12., osalla kiinteistöistä vedenjakelu keskeytynyt

vesilasi

Rauman pohjoisosissa, Kappelinluhta, Syvärauma, Merirauma, Tuomoniemi, saattaa esiintyä torstaina 16.12. värjääntynyttä vettä. Värjääntyminen johtuu verkoston virtaussuuntien vaihtelusta jotka ovat vaikutusta Kappelinluhdanvaheella suoritettavan päävesijohdon venttiiliasennuksen vuoksi alueelle johdettavan veden poikkeuksellisesta reitistä. Kappeliluhdanvaheen vesijohdon venttiiliasennustyöt saatiin valmiiksi 16.12. noin klo 12.

Värjääntynyt vesi on käyttökelpoista, kiinteistönomistajat saavat talojohtonsa puhtaaksi juoksuttamalla vettä hanasta niin kauan, että vesi on kirkasta, työn valmistuttua Rauman Vesi huuhtelee runkolinjoja.

Kyseinen työ on valmisteleva vaihe tammikuussa alkavalle vesihuollon saneeraukselle, jossa kyseinen päävesijohto uusitaan talven aikana välillä Kappelinsalmentie-Kappelinluhdanvahe

Alueella on myös työn aiheuttama vedenjakelun katkos noin 40 taloudella Kappelinluhdanvaheella, Tuomistonkadulla, Kappelinluhdankadulla ja Melavaheella, inhimillisen erehdyksen vuoksi ennakkotiedote katkoksesta ei ole tavoittanut kaikkia talouksia. Vesikatko on alkanut aamulla klo 8 ja sen arvioitu kesto on noin 6 tuntia.

Kappelinluhdankadun ja Tuomistonkadun risteykseen on tuotu vesisäiliö, josta asukkaat voivat hakea vettä omilla astioilla.

Rauman Vesi pahoittelee häiriötä.