Esi- ja perusopetusikäisten perheiden ruokakassit

Rauman kaupunki tarjoaa esi- ja perusopetusikäisten lasten perheille ruokakassin korvaamaan koululounasta. Kevään toinen ruokakassijakelu järjestetään keskiviikkona 29.4. Ruokakassiin ovat oikeutettuja kaikki Rauman kaupungin koulujen perheet, joiden esi- ja perusopetusikäiset lapset ovat kotona etäopetuksessa.

Kassien sisältö voi vaihdella tuotteiden saatavuudesta riippuen, mutta arvo on kaikille sama. Ruoka-allergioista pystytään huomioimaan vain keliakia ja vilja-allergiat, joista on pitänyt ilmoittaa erikseen tilauslomakkeen allergiat-kohdassa.

Noutopaikat ovat Pohjoiskehän koulu, Nanun koulun ruokasali, Lapin koulu ja Kodisjoen koulu. Kassit jaetaan ulkotiloissa noutopisteiden sisäänkäyntien luona. Ruokakasseja varataan yksi kappale esi- tai perusopetusikäistä lasta kohti.

Lapsen asuessa kahdessa kodissa, huoltajien on sovittava keskenään ruokakassin noutamisesta ja sen sisällön jakamisesta.

Yksityiset opetuksen järjestäjät eli Normaalikoulu, Freinetkoulu ja Rauman englanninkielinen lastentarha järjestävät poikkeusolojen kouluruokailut itsenäisesti eivätkä kuulu kaupungin järjestämän jakelun piiriin.