Rauman museoissa kahvitellaan loppiaisviikonloppuna

Flora_Danica_Lönnströmin_mediakuva

Perinteeksi muodostuneista loppiaiskahvitteluista nautitaan raumalaisissa museoissa loppiaisviikonloppuna 5.–6.1.2019.

Pyhien jälkeen on mukava tavata, juad kaffett ja praakkaskel niin museoihin kuin maailman menoonkin liittyvistä aiheista. Kahvittelun lisäksi museot järjestävät monipuolista ohjelmaa yleisölle.

Lauantaina 5.1. Rauman museon Marelassa kuullaan Granlundien ajasta kodissa. Lisäksi porilainen Studio 1851 ottaa paljekameralla kuvia yleisöstä. Rauman taidemuseossa kurkistetaan satakuntalaisen kuvataiteilija Kirsi Jaakkolan arkeen, kun hän tulee työstämään päivän ajaksi kevään näyttelyyn tulevaa teostaan museoon.

Rauman merimuseossa yleisö pääsee viimeisen kerran ajelemaan laivasimulaattori Jennyllä ja kertomaan simulaattoriin liittyviä muistojaan.

Sunnuntaina 6.1. Lönnströmin museoilla kuullaan talon asukkaiden tarinasta. Lisäksi esillä on pienoisnäyttely Lönnström-yhtiöiden tuotannosta. Galleriassa voi tutustua Lönnströmin taidemuseon nykytaideprojekteihin.

Museoihin on loppiaisviikonloppuna normaalit pääsymaksut. Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät museoihin ilmaiseksi. Museokortilla vapaa pääsy. Sisäänpääsymaksut 3–9 euroa.