1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Satakunnan hyvinvointialue

satakunnanhyvinvointialue.fi
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveyspalvelujen tehtävänä on järjestää kuntalaisille oikea-aikaisesti ja yksilöllisesti suunnitellut terveydenhuoltopalvelut sekä edistää asukkaiden terveydentilaa ja hyvinvointia ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä.

Palvelualue vastaa perhekeskuksesta (neuvolatoiminta, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, ennalta ehkäisevä perhetyö) ja geriatrisesta vastaanotosta. Terveyspalvelut huolehtii myös lääkärien ja hoitajien vastaanotoista (kiireetön ja kiireellinen vastaanotto) sekä lääkinnällisestä kuntoutuksesta ja suun terveydenhuollosta.  Osastoillamme hoidetaan sekä perusterveydenhuolto- että erikoissairaanhoitotasoista hoitoa tarvitsevia potilaita. Osastohoitoa täydentää Kotisairaala, ”osasto kotona” sekä palliatiivinen poliklinikka.

Maskisuositus

Suositellaan kasvomaskin käyttöä seuraavissa tilanteissa:

  • Kun tulet sovitulle käynnille, tutkimukseen tai toimenpiteeseen
  • Kun olet saattajana
  • Kun tulet vierailijaksi yksikköön

Käytäthän omaa suun ja nenän peittävää kasvomaskia. Tarvittaessa saat kertakäyttöisen maskin myös yksiköstä. Poistuttaessa kertakäyttömaski tulee laittaa ovien läheisyydessä oleviin kannellisiin roska-astioihin. Käytä käsihuuhdetta aina, kun saavut yksikköön ja poistut sieltä.

Erikoissairaanhoito

Satasairaala järjestää Raumalla erikoissairaanhoidon palveluja. Raumalla toimivien erikoissairaanhoidon poliklinikoiden yhteystiedot löytyvät Satasairaalan sivuilta.

Lisätietoa satasairaala.fi tai puhelimitse  02 627 71.

Terveyspalvelujen asiakastyytyväisyys

Rauman sosiaali- ja terveystoimialan terveyspalveluissa haluamme kuulla asiakkaita, koska jokainen asiakaskokemus on aina ainutkertainen ja siten saamme arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseen. Asiakastyytyväisyyttä on mitattava koko ajan ja sen parantamiseksi on työskenneltävä jatkuvasti.

Haluamme tarjota palveluiden käyttäjille mahdollisuuden osallistua palveluiden kehittämiseen antamalla välitöntä palautetta kokemuksestaan terveyspalveluissa.

Asiakaspalautetta voi antaa asiakaspalautepäätteillä, jotka sijaitsevat Steniuksenkadulla terveyspalvelujen pääovien läheisyydessä ja auloissa sekä Nortamonkadulla Perhekeskuksen pääovella ja auloissa.

Terveyspalvelujen asiakastyytyväisyysraportti viimeisen 30 päivän ajalta